Login/Registracija

Dejan Dulović otkrio detalje poznanstva sa finalistkinjom „Nikad nije kasno“: „Ne razmišljam u tom pravcu“ (VIDEO)

Pevač Dejan Dulović iz Bijelog Polja predstavio se ove nedelje u prvoj emisiji devete sezone serijala „Nikad nije kasno“. Odmah nakon nastupa priznao je da je imao veliku tremu i da mu se zbog toga znoje dlanovi.

-Zbog reflektora, mada ima malo i treme, kada ste prvi put na ovakvoj sceni, normalno je da ima treme – počeo je on za Grand.

DEJAN DULOVIC 51 GOD. BIJELO POLJECG 4

Iako od detinjstva poseduje veliki talenat za muziku, Dejan priznaje da su ga neki drugi poslovi odvukli na drugu stranu i udaljili od pevanja.

-Uvek su me od muzike vukli neki drugi poslovi koje sam radio, od kojih se živelo, samo sam se povremeno vraćao muzici.

Do sada nije imao hrabrosti da se sam prijavi za ovo takmičenje, iako su ga drugi godinama nagovarali. Na kraju se pojavio jedan čovek koji je bez njegovog znanja poslao prijavu.

0A0A5474

-Mnogo ljudi me je i ranije pitalo zbog čega se ne prijavim za emisiju, sada me je prijavio kum, koji je bio u podršci večeras – rekao je on i otkrio kako je reagovao kada je čuo da su ga prijavili:

-Rekao sam idemo, znao sam da će biti dobra priča i zabava.

0A0A5481

Prošlogodišnja finalistkinja Saška Rakonjac takođe potiče i živi u Bijelom Polju kao Dejan, a nas je zanimalo da li i on, kao njegova sugrađanka ide do finala.

-Znamo se iz grada, ali ne razmišljam u tom pravcu. Ja sam ovde da se družimo, da napravimo neko fino druženje, da se upoznamo. Ako bude biće – zaključio je on.

BONUS VIDEO – Zlatko Vidović o učešću u emisiji „Nikad nije kasno“:

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković