Bojan Velikinac o životu u Engleskoj, jedna stvar nas je iznenadila: „Tamo toga nema“ (VIDEO)

Takmičara šoua „Nikad nije kaasno“ Bojana Velikinca životni put je odveo u Englesku, u intervjuu za ,,Grand“ otkrio po čemu se ova zemlja razlikuje od Balkana, a jedna stvar nas je baš iznenadila.

Iako je pevanjem počeo da se bavi od malih nogu, trenutno je zaposlen u auto industriji, a za našu ekipu je otkrio šta ga je to sprečilo da mu muzika pređe u primarno zanimanje.

Bojan Velikinac otkrio kako je ziveti u Engleskoj otkrio detalje o zaradi i baksisu

Rano sam počeo da se interesujem za muziku, pevao sam i svirao begeš, radio sam sa raznim bendovima, a i dan danas stignem sa vremena na vreme da izvedem koj nastup. Bilo je raznih razloga zašto nisam mogao više da se posvetim svemu, nekako me je život povukao na drugu stranu– rekao je takmičar i dodao da je šou Žike Jakšića gledan i u Engleskoj.

Šou se apsolutno i tamo gleda, ja ne znam zemlju gde se ne gleda. Ima naših ljudi dosta, nastupao sam i po engleskim pabovima, tako da imam i jedan određeni repertoar stranih pesama, ima tu svega, jedino nema bakšiša – ispričao je Velikinac, pa otkrio i detalje o zaradi po čuvenim pabovima u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Bojan velikinac otkrio kako je ziveti u Engleskoj otkrio detalje o zaradi i baksisu2

– Sve je jako slično kao i ovde. Veseli su ljudi, vole dobru muziku i dobre pevače, jedino što nema bakšiša. Nije toliko teško da neko sa naših prostora uspe u Engleskoj. To zahteva dosta rada i odricanja, ali ništa više nego bilo gde drugde u svetu – zaključio je Bojan.

Pitali smo ga i za šta to nikada nije kasno u životu.

Po meni stvarno nikad nije kasno ni za šta. Kad se ima želje i volje sve se može – kratko je odgovorio Velikinac, a ceo intervju sa njim možete pogledati u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO: Pogledajte kako je izgledao Bojanov nastup

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: V.Brusin