Snežana Trifunović otkrila nesvakidašnji recept za uspeh: „Počela sam svoju tremu da volim“

snezana trifunovic nnk 2
Snežana Trifunović trema

Svojom lepršavošu i neposrednošću ali i sjajnim pevanjem Snežana Trifunović osvojila je publiku tokom prošle sezone muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“, a iako nije stigla do samog finala, njena iskrenost doprla je do srca gledalaca pa je tako i danas čest gost u TV emisijama koje se bave muzikom.

snežana trifunović trema

Zgodna vaspitačica iz Lazarevca tako je u jednoj emisiji otkrila da ima nesvakidašnji recept koji je podstiče da svaki put pruži maksimum i bude sve bolja i bolja.

-Rekla sam da sam počela svoju tremu da volim.Ona me gura napred i čak verujem da se menjam jer u ovim godinama baš nije kasno da se nekako napredujem. Govorim u mom slučaju i o jednom i o drugom poslu, ali kada je u pitanju muzika trema pomaže – rekla je Snežana u jednoj emisiji.

40047db594a4d0e9df146d3846f22d4ae126739d

Ona je još tokom učestvovanja u popularnom šouu priznala da je stalno bila pod tremom, a ljubav između nje i ovog nelagodnog osećaja očigledno je „nastavak tog odnosa“.

-I na svojim nastupima imam tremu i to gotovo prvih sat vremena. Možda nešto kraće, ali pitam se šta ću i kako ću. Pogledam sve ljude, pitam se ko je tu. Pravim tu interakciju koja mi je veoma bitna – rekla je Snežana za Grand tokom takmičenja.

BONUS VIDEO: Snežana Trifunović trenira kik boks

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić