Snežana Trifunović kao žena-mačka, zadala ozbiljan zadatak svim damama (VIDEO)

Pevačica moćnog glasa i stasa Snežana Trifunović ostavila je neizbrisiv trag u prošloj sezoni muzikog takmičenja „Nikad nije kasno“ u kojoj je stekla veliki broj simpatija i publike koja je je obožava.

Ova vaspitačica iz Lazarevca nastavila je tokom leta i da se ozbiljno bavi muzikom, a njeni nastupi postali su sve traženiji.

Kako bi bila u formi Snežana redovno upražnjava razne sportske vežbe, a sada je pokazala da kao žena mačka – betwoman može da za 25 sekundi preskoči vijaču onoliko puta koliko ima godina.

snezana trifunovic p

„Filmska junakinja“ je objavila video a svom Instagram storiju u kojem sa lakoćom skakuće preko užeta, a lepršavi pokreti govore da može i mnogo više da uradi nego što je pokazala.

Ova kardio vežba ideala je za sjajnu figuru kakvom se Snežana može pohvaliti, s obzirom da je mnogima zadala domaći zadatak iz fizičkog izgleda.

359724115 18228278362225825 1871696290072619858 n
Instagram snezanatrifunovic_

Brojni pratioci pohvalili su je za sjajan izgled i zategnuto telo koje se naziralo u kombinaciji koju je pokazala početkom leta.

SNEZANA TRIFUNOVIC 45 GOD. LAZAREVAC 17

„Prelepa dama“, „Kao devojčica“, „Uvek divna i stas i glas“, samo su neki od komplimenata ispod ove objave, a ona je kao pravi profesionalac nastavila sa vežbanjem i saasvim sigurno će se mnogi diveti njenom izgledu i tokom sledeće letnje sezone.

BONUS VIDEO: Snežana Trifunović trenira kik boks

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Dačić