Login/Registracija

SLOMILA SE: Sanja Vučić LILA SUZE na snimanju NIKAD NIJE KASNO

Na današnjem snimanju emisije „Nikad nije kasno“ pevačica Sanja Vučić ocenjivala je talentovane pevače u poznim godinama i tom prilikom desila se jedna emotivna situacija.

Naime, jedna od takmičarki otpevala je pesmu „Mojoj majci“ koju u originalu izvodi Hanka Paldum, a dirljivi stihovi i emotivna interpetacija dirnuli su sve u studiju. Gotovo svi su bili na ivici suza, dok je Sanja jedina koja se pred kamerama i rasplakala. 

Stihovi „Majko da mi hoćes mila moja, na san doći ti“ potpuno su slomili Sanju koja je suze brisala maramicom, dok su se Saša Milošević Mare i Saša Matić tešili. 

– Naježila sam se od glave do pete, mnogo ste me dotakli – rekla je kroz suze takmičarki, a zatim joj čestitala na maestralnom nastupu. 

Inače, Sanja je često isticala da je talenat nasledila od roditelja, posebno od majke Mevlide Vučić koja je poznata kruševačka pevačica. 

Vučićeva nikad nije krila da je najlepše narodne pesme naučila baš od majke, kao i da joj je ona najveća podrška. Na ćerkin talenat i uspeh koji je ostvarila sa grupom „Huricane“ nedavno je i Melida govorila za medije. 

– Koliko sam ponosna na moje dete toliko sam i ponosna na moje Kruševljane, jer sam videla koliko je podržavaju- izjavila je nedavno Sanjina majka. 

……

Foto: Printscreen ,
Autor: I. Ankić