Šef orkestra „Nikad nije kasno“ prvi put zapevao, Selma Čavkić kao šibica: „To je Bihać!“ VIDEO

selma čavkić joca savić
Selma Čavkić

Mnoge estradne zvezde kada su čule Selmu Čavkić (43) na Grandovoj sceni pokazale su žal što takmičarka nije ranije počela da se bavi pevanjem.

Mnogi su je prozvali najpozitivnijom taklmičarkom aktuelne sezone, a Selma je i večeras dokazala da zasluženo nosi tu titulu.

-Konačno si uskladila autfit sa energijom koju nosiš, crveno da sluti na radost- našalio se Mare odmah po Selminom izlasku na scenu.

selma čavkić joca savić

Čim se latila mikrofona i zapevala Stojinu „Evropu“ svi u studiju su poskakali na noge.

-Selma, uz ovakvu biografiju i bavljenje muzikom od 15. godine, ništa manje nisam ni očekivao. Mislim da je ovo bilo savršeno, od izbora pesme do scenskog nastupa- rekao je direktor „Grand“ televizije Goran Šljivić.

Selma Čavkić – Live:

Da je dobro ispekla ovaj zanat potvrdila je i Neda Ukraden koju je Selma potpuno fascinirala.

-Ti si jedna fantastična i vrlo talentovana žena. Potičeš iz grada Bihaća iz kog su mnogi talentovani pevači, kao što je Alen Islamović. Divno je što imaš i divnu porodicu, retke su takve porodice koje opstaju. Čula sam da se i sin bavi muzikom i čestitam i na tome. I pametan odabir pesme, želim ti mnogo uspeha- rekla je Neda, a sa njenim rečima bio je saglasan i Mare:

-Svaki put kao šibica uđe ovde u salu punu baruta i na najbolji mogući način iskoristi svoja tri minuta.

ipiccy image 7 6

S obzirom da su svi bili oduševljeni kako joj leže Stojine pesme, Žika je zamolio da uz pratnju orkestra zapeva „Potopiću ovaj splav“.

-Roooookaj! Ovo je bilo specijalno za mene, baš mi je prijalo, a vidim da je i publika uživala- rekao je Žika.

selma čavkić joca savić

Nakon đuskanja usledio je revijalni deo, a na veliko iznenađenje svih, Selmina pevačka podrška bio je šer orkestra „Nikad nije kasno“ Joca Savić.

-Zajedno smo pravili ovaj orkestar i jako sam ponosan. Moram da nahvalim Jocu, evo tu smo zajedno, već druga godina. Birali smo kvalitetne muzičare. Joca je sjajan, kao i cela ekipa, ali večeras ćete čuti Jocu kako peva- objasnio je voditelj.

-Ovu pesmu nikada u životu nisam pevao, ali vežbam za Bokšinu i Radinu svadbu- nasmejao je Joca sve u studiju, a potom sa Selmom zapevao duetsku pesmu „Jorgovani“.

selma čavkić joca savić
Selma čavkić Joca Savić
selma čavkić joca savić
Selma Čavikć Joca Savić

Selma je u jednom trenutku prišla Joci dok je pevao i svirao klavir, a atmosfera u studiju je bila i više nego magična.

-Joco, ja cenim tvoju skromnost, ali iza ovoga se krije izuzetan kvalitet. Kad brate imaš čime da se hvališ, slobodno se hvali. Istakni svoje kvalitete!- konstatovao je Žika nakon revijalnog dela.

0A0A0465
Selma Čavkić Joca Savić

Članovi žirija Joci i Selmi udelili su pregršt komplimenata, kako na račun pevanja, tako i na račun izgleda.

Kako je izgledao nastup Selme Čavkić i joce Savića pogledajte u videu ispod.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z. K. Munja/F. Pavlović,
Autor: J. Jović