Login/Registracija

ŽELJKO VASIĆ OTVORIO DUŠU! „Bio sam i homosekualac i narkoman!“ Evo koji ga je VELIKI GLUMAC SPASAO

Pevač Željko Vasić otkrio je da je svojevremeno imao problem sa alkoholom. Muzičar je otvorio dušu i priznao kako je došlo do toga da posegne za kojom čašicom više, a otkrio je i koje su priče kolale o njemu , i to one koje mu se nimalo nisu svidele.

Željko je istakao da je uz alkohol lakše podnosio svirke i nastupe, a da je često slušao kuloarske priče i spekulacije. 

– Čuo sam svakakve čaršijske priče, koje nisu dospele do medija. Bio sam i homosekualac i narkoman, ma svašta sam bio. Jedino od toga što je istina je da sam u jednom momentu mnogo pio. To je bio jedini moj problem u životu. Tad sam već živeo sa svojom suprugom, koja mi je tada bila devojka. To što sam ja pio nije nas remetilo. Dešavalo se noću, kada radim. Ne znam zašto sam pio, valjda da bih mogao sve to da podnesem, kad je krenuo fitilj da mi se smanjuje. Ne možeš trezan da trpiš pijane ljude. Jednostavno ne možeš! Moraš i ti malo da popiješ, a onda se pređe granica. Suštinski to nije dobro uticalo na mene. Nisam se dobro osećao – priznao je Željko i otkrio zahvaljujući rečima kog glumca se oslobodio poroka.

– Samo se desilo. Imao sam priliku da upoznam Dragana Nikolića u jednom restoranu. Slučajno je bilo, drugu se porodila sestra i on je seo sa nama. On nije pio, a pošto sam ja slušao neke njegove intervjue gde je pričao da je pušio pet pakli cigareta dnevno, pitam ga: „Dragane, vi ne pušite?“, mi smo svi za stolom pušili, on kaže da je pušio sto cigareta dnevno. Tada sam ga pitao kako je ostavio, a on mi kaže: „Ne znam, jedno jutro sam se probudio i rekao ne mogu više!“ – rekao je pevač za televiziju Una.

Foto: Z.K.Munja/Instagram/Printscreen,
Autor: A.Dačić