„Vaš glas bih prepoznao među sto glasova“ Saša Milošević Mare oduševljen jednom takmičarkom, a evo zašto

Dragana Suljkanovic pozvala Ziku u Svajcarsku 2
Saša Milošević Mare oduševljen njenim glasom

Poznato je da takmičari muzičkog šoua „Nikad nije kasno“ svake nedelje donose izvanredne emotivne nastupe koji diraju srca publike, a atomosferu ispune strašću i pozitivom.

Jedna od njih je Dragana Suljkanović koja je svojim neverovatnim izvođenjem privukla ogromnu pažnju mnogih, a posebno predsedniku žirija, Saši Miloševiću Maretu.

Saša Milošević Mare oduševljen njenim glasom

SASA MILOSEVIC MARE NNK SNIMANJE 23112023 FOTO MUNJA 3 ok 2
Saša Milošević Mare oduševljen njenim glasom

Poznati stručnjak u muzičkom svetu nije štedeo reči hvale kada je govorio o Dragani, a istakao je da je ono što njen glas poseduje izuzetno specifično, te da bi ga prepoznao među mnogo drugih.

Ja želim da čestitam na prvom nastupu, bilo je dosta dobro. Znamo svi da to može dosta bolje, ali nekako volimo da kažemo da prvo kolo ne računamo strogo kao kasnije kad orđete dalje. Ono što je jako specifično kod vas je to što bih vaš glas prepoznao među sto glasova, što je jako dobro. Imate jako specifičnu boju glasa, i mislim da možete široko da birate repertoar, tako da čestitam – govorio je Mare.

Draganina izuzetna interpretacija i izražajnost na sceni ostavljaju publiku bez daha, a Maretove reči hvale svedoče o jedinstvenosti njenog izraza, naglašavajući njenu boju glasa.

Dragana Suljkanovic
Saša Milošević Mare oduševljen njenim glasom

BONUS VIDEO: Dragana Suljkanović – Nikad nije kasno – Perice moja merice

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K.Marković