Svedeno, moderno, sa stilom: Ovaj stajling Dragane Katić može iskopirati svaka žena (FOTO)

DRAGANA KATIC NNK SNIMANJE 25102023 FOTO MUNJA 41 ok
Dragana Katić stajling – Ovo mora poneti svaka žena

Voditeljka Dragana Katić već decenijama važi za jednu od najbolje stilizovanih žena na našoj javnoj sceni. Da opravdano nosi ovu laksavu titulu svedoče njeni stajlinzi svake nedelje u emisiji „Nikad nije kasno“, ali i njeni autfiti koje bira svakodnevno.

Dragana je pre nekoliko dana na društvenim mrežama oduševila sve dame kada je objavila fotografiju na kojoj pozira u kežual izdanju koje ostavlja bez daha.

Dragana Katić stajling – Ovo mora poneti svaka žena

DRAGANA KATIC NNK SNIMANJE 15112023 FOTO MUNJA 26 ok
Dragana Katić stajling – Ovo mora poneti svaka žena

Kako su konačno u Beogradu sunčani dani, lepa voditeljka je odlučila da se spremi i da lepo vreme iskoristi za duženje sa prijateljima, a za ovu priliku je odabrala i poseban stajlig.

Dragana se odlučila za svedeno odelo bež boje, a i ispod toga je ponela košulju u tigrastom printu. Osim toga, odlučila se za bež žimske espadrile koje su se odlično uklopile uz ovu odevnu kombinaciju.

-Poziranje utorkom, jer sunce je – napisala je Dragana uz fotografiju na društvenoj mreži Instagram.

Dragana Katic stajling Ovo mora poneti svaka zena
Dragana Katić stajling – Ovo mora poneti svaka žena

Odmah su usledili i prvi komentari njenih pratilaca, a svi su saglasni da ovakav stajlig može da ponese svaka žena u različitim prilikama.

BONUS VIDEO – Dragana Katić o karijeri i porodici

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F. Pavlović/Instagram,
Autor: A. Milinković