Login/Registracija

Da li je moguće? Takmičara i Mareta veže neverovatna stvar: „Samo nemoj da se ugledaš na mene“

0A0A6113

Drugu emisiju devete sezone popularnog muzičkog šoua „Nikad nije kasno“ otvorio je Saša Kovač (46) iz Zagreba.

Da je spreman da na Grandovoj sceni pokaže šta ume obećao je na samom početku, a to ubrzo i ispunio, čim se latio mikrofona.

Mada nije ni čudo što poseduje neverovatan talenat bidući da potiče iz muzičke porodice.

-Otac svira hamorniku, gitaru i violinu, ma kod nas kući su uvek bile fešte. U školi sam završio odsek za klavir, međutim posle 1992. godine dolaze te neke situacije zbog kojih nisam imao više afiniteta niti želje da nastavim dalje da sviram. Pevanjem sam počeo da se bavim tek u 31. godini- ispričao je Saša po samom dolasku.

IMG 0347

Uprkos velikoj želji da bude glumac Kovača je put odveo u svet muzike iako je po zanimanju hemičar.

-Imam svoju malu firmu u Zagrebu i 25 godina radnog staža. To mi je bio glavni izvor prihoda dok je muzika bila nekako sporedna stvar. Mislim da svako ko dođe u „Nikad nije kasno“ želi naoraviti još jednu recku u svom životnom CV-ju- dodao je Kovač.

IMG 0359

Odman nakon Sašinog predstavljanja Žika Jakšić sa oduševljenjem je otkrio da je takmičar i voditelj na jednoj popularnoj televiziji.

-Ti si profesionalni voditelj na jednoj lepoj televiziji koja ima sjajno ime „Otvorena televizija“- rekao je Jakšić i otkrio da su Saši večeras podrška u studiju njegovi roditelji koji nisu krili ponos što je njihov sin jedinac odlučio da ostvari svoje snove.

-Možete li zamisliti jednog dečaka, samoukog od samo trinaest godina koji je počeo da svira? To je stvarno nešto posebno – rekla je ponosna majka.

0A0A6114
0A0A6123

Nakon malo ćaskanja i upoznavanaj došlo je vreme da Saša na delu pokaže svoj talenat te je zapevao numeru „Reke tiho teku“.

-Ja bih vas slušala duže nego što je ovo bilo. Vrlo prijatan glas imate i jako ste opušteni na sceni, nekako u svom filmu. Super stvarno, divni ste bili!– rekla je Kristina Savić koja se večeras našla u ulozi stručnog žirija.

0A0A6134

Komplimentima se pridružio i mladi Uroš živković koji nije mogao da sakrije oduševljenje Sašinim izvođenjem.

-Čestitam na ovako dobrom premijernom izvođenju. Generalno čuje se i nekri ukras, pa i triler što znači da ste naslušani muzike i da možete svašta da pevate, pa sigurno čak i neke narodnjake. Odradili ste ovo sjajno i drago mi je da se osećate kao da ste rođeni ovde-dodao je Uroš, nakon čega je Mare svojim komentarom nasmejao sve u studiju.

-Ti si ovde zaštićen, prvo što si ovde među lavovima (smeh) Sasvim slučajno ti si rođen na isti dan kad i ja, samo nešto godina posle. Sedmi avgust, to je jedan čuveni datum za ljude koje malo hoće pa malo neće energija da pevaju. Nemoj da se ugledaš na mene, nego nastavi da pevaš. Jako je lepo kada čujem prvi put pesmu, a doneo si mi je na način kao da si ti originalni izvođač.

SASA MILOSEVIC MARE NNK SNIMANJE 11092023 FOTO MUNJA 25 ok

BONUS VIDEO – Bekstejdž Nikad nije kasno:

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović