Login/Registracija

Upoznajte takmičare: Oni pevaju večeras samo za vas u emisiji „Nikad nije kasno“ (FOTO)

Druga emisija prvog kruga devete sezone serijala „Nikad nije kasno“ biće po svemu drugačija od svega što ste do sada imali prilike da vidite.

Publici će se predstaviti šest novih pevača sa neverovanim životnim pričama koje će mnoge dovesti do suza.

TAKMICARI NNK SNIMANJE 11092023 FOTO MUNJA 6

Mi vam otkrivamo ko će to pevati samo za vas ove nedelje u omiljenoj porodičnoj emisiji.

PERA TODOROVIC 76 GOD. TEMISVARRUM 5

Pera Todorović rođen je 1947. godine u Rumuniji i jedan je od najstarijih takmičara ove sezone.

Počeo je da peva u trećem razredu osnovne skole, učitelj Tomislav Kirić je prepoznao njegov veliki talenat za muziku. Poznat je u Rumuniji kao prvi pevač koji je preveo neke pesme na rumunski jezik. Nastupao je sa Kuturno umetnikčim društvom „Kolo“, a do sada je snimio dve kasete i dva albuma sa narodnim pesmama.

MARIJA BILIC MAJA 43 GOD. BIJELJINA 20

Marija Bilić Maja rođena u Zenici 1980. godine. Od 12. godine živela je Novom Sadu, ali se 1998. godine odselila u Amariku gde je završila školovanje i počela da se bavi muzikom.

Živela je jedno vreme u Čikagu, gde se i udala. Tu je rodila prvo dete, ali se sticajem okolonsoti nakon nekoliko godina seli na Floridu gde je rodila drugo dete. Posle 24 godine života u Americi vratila se u Bijeljinu gde i danas živi.

Još u detinjstvu je njena mama znala da kaže da je Maja prvo propevala, a kasnije propričala.

SASA KOVAC 45 GOD. ZAGREB HR 17

Saša Kovač rođen je 1977. godine u Zagrebu gde je završio školovanje uz to i osnovnu muzičku školu.

Po struci je hemičar, ali je muzika njegov omiljeni hobi čitav život. Pevanjem počinje da se bavi tek posle tridesete godine kao prateći vokal. Danas radi kao voditelj na jednoj televiziji, a muzika je i dalje njegov omiljeni hobi.

SAFET PAPIC 58 GOD. SJENICA 19

Safet Papić rođen je i živi u selu Ursule u okolini Sijenice. Sa porodicom se već godinama bavi poljoprivredom, a talenat za muziku prepozano je u osnovnoj školi.

Nikada se profesionalno nije bavio muzikom, uglavnom je kao dete nastupao na priredbama, a kasnije na svadbama i veseljima u okolnim selima.

OLIVERA BLAGOJEVIC 49 GOD. BATAJNICA 12

Olivera Blagojević (49) rođena je u Gnjilanu, a već godinama živi u Batajnici. U Prištini je završila osnovnu i srednju školu, a prvi put je nastupala na festivalu Akordi Kosova. 1989 godina na takmičenju u Doboju osvaja treće mesto i dobija dve nagrade od publike i žirija.

Rodila je dva sina, a jednog je nažalost izgubila pre deset godina. Cilj prijave za emisiju je upravo da ispuni želju sinu koji je sada među anđelima.

ZLATIBOR ZLATKO ZLATANOVIC 57 GOD. NIS 7

Zlatibor Zlatanović Zlatko (57) iz Niša se muzikom bavi još od rane mladosti. Prvo je počeo da svira gitaru u jednom bednu, a kasnije se oprobao i kao pevač.

Ranije je svirao i pevao isključivo rok muziku, nastupao je na „Gitarijadi“ u Zaječaru gde je osvajao nagrade. U braku je 34 godina ima sina i ćerku, dve unuke koje sada imaju tri i četiri godine.

BONUS VIDEO – Mare o novoj sezoni:

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković