Od operske pevačice ovo niko nije očekivao, bacila haljinu usred nastupa, pa priredila šou svetskih razmera (VIDEO)

Operska pevačica Sanja Simić prošle nedelje prvi put je žirirala u emisiji „Nikad nije kasno“, gde je gledaoce najemotivnijeg šou programa upoznala i sa drugom stranom svoje umetničke ličnosti.

Kako je i sama pre emisije u razgovoru za „Grand“ najavila da će ovo veče biti posebno, obećanje je ispunila već u prvim minutima emisije kada je zapevala deo arie „Les oiseaux dans la charmille“.

SANJA SIMIC NNK SNIMANJE 15032024 FOTO MUNJA 36 ok 1

Gledaoci tvde da je Sanja u emisiji napravila šou svetskih razmera, a ona je to još jednom povrdila kada je na velikoj sceni zapevala rok numeru „Highway to Hell“ kojom je oduševila sve.

SANJA SIMIC NNK SNIMANJE 15032024 FOTO FILIP 2

Tokom izvođenja rokenrol hit Sanja je deo svoje duge toalete bacila, te je ostala u miniću i iscepanim čarapa.

Stajling je upotpunila i martinkama, a rokenrol energijom osvojila je sve u studiju.

-Kakav početak emisije. Kakvo iznenađenje za sve gledaoce, a i za nas– konstatovao je Žika Jakšić.

0A0A8941 1

Kako je izgledao nastup Sanje Simić u emisiji „Nikad nije kasno“, pogledajte u videu na početku teksta.

SANJA SIMIC NNK SNIMANJE 15032024 FOTO MUNJA 52 ok

Sanja je pred emisiju za naš portal otvoreno govorila o prijateljstvu sa Žikom Jaksićem, a tada je otkrila zbog čega je voditelju posebno zahvalna.

-Žika me je pozvao u emisiju, poznajemo se privatno. On je čuo neke moje nastupe i ispratio ono čime se ja bavim. Hvala mu na pozivu zato što je smatrao da time što sam do sada uradila mogu da zaslužim poziciju žirija. To mi je velika čast – rekla je Sanja za Grand.

BONUS VIDEO – Sanja Simić intervju

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: A. Milinković