Šta to povezuje opersku pevačicu Sanju Simić i Žiku Jakšića: „Treba ohrabriti stvari koje su dobre“ VIDEO

Operska pevačica Sanja Simić večeras će se po prvi put naći u ulozi žirija emisije „Nikad nije kasno“, a u razgovoru za Grand otkrila je zbog čega je posebno zahvalna autoru šoua Žiki Jakšiću.

Sanja je na početku istakla je da joj je velika čast što je sa tako malo godina uspela da zasluži poziciju u stručnom žiriju omiljene porodične emisije.

sanja simić

Operska pevačica Sanja Simić o prijateljstvu sa Žikom Jakšićem

-Osećaj je predivan, čast mi je da učestvujem u jednom muzičkom takmičenju. Obzorom da sam operski pevač, sviđa mi se ideja da neko iz moje branše žanrovski može da napravi neku miks saradnju u ovoj emisiji – rekla je ona za Grand.

sanja simić

Iako je već godinama u umetnosti, Sanja kaže da muziku ne deli prema žanrovima, već prema emociji koju neki pevač uspe da prenese na nju.

-Čim sam u ovoj emisiji, evidentno je da sam neko ko voli različite žanrove. Opera jeste moj primarni žanr i nešto što najviše volim, ali pored toga tu je rok muzika, videćete i u emisiji, ima veze što je sada spominjem, Uz to volim da slušam naravno džez. Bitna je samo ljubav prema muzici koja je oplemenjena lepim zvukom, samim tim i pevači koji to mogu lepo da donesu, emociju koja uz sve to ide – kazala je ona, pa zatim otkrila kako će ocenjivati takmičare:

-Mislim da neću biti stroga, u ovom kontekstu strogost nije potrebna za bilo koji vid umetnosti. Bitno je ukazati na to kako osoba može više da raste, napreduje. Ohrabriti stvare koje su dobre, a za stvari koje možda nisu dobre, naći način kako da se prevaziđu. U tom smislu ne treba niko da bude strog, ali naravno profesionalno odnos mora da postoji i trudiću se da pomognem.

sanja simić

Za sam kraj razgovora, Sanja se osvrnula i na prijateljstvo sa Žikom Jakšićem, pa je pred našim kamerama otkrila zbog čega je producentu i idejnom tvorcu ove emisije posebno zahvalna.

-Žika me je pozvao u emisiju, poznajemo se privatno. On je čuo neke moje nastupe i ispratio ono čime se ja bavim. Hvala mu na pozivu zato što je smatrao da time što sam do sada uradila mogu da zaslužim poziciju žirija. To mi je velika čast – zaključila je Sanja, a video pogledajte na početku teksta.

BONUS VIDEO – Nikad nije kasno promo emisija 30

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: A. Milinković