Sabina Kasumović progovorila o finalu „Nikad nije kasno“: „Uopšte nije lako biti u takvom okruženju“ VIDEO

Briljantnim nastupom Sabina Kasumović (49) iz Tuzle oduševila je sve u studiju i plasirala se u finale takmičenja „Nikad nije kasno“.

Sabina je u razgovoru za Grand priznala da se lavovski borila na sceni, a njena energija upotpunjena je sa glamuroznim lukom koji je izabrala za posebnu priliku kada nastupa na velikoj Grandovj sceni.

-Potrudila sam se za ovu polufinalnu emisiju. Inače volim taj neki glamur, i da ispoštujem pre svega scenu kao i svoju publiku. Sve ljude širom sveta koji me podržavaju, i stajlingom i pesmom i uživam u ovoj neobičnoj kreaciji – priznala je Sabina kojoj scenska glamurozna haljina savršeno stoji.

sabina kasumović lavica

Takmičarka je otkrila i odakle joj je najdalja podrška koju je dobila tokom takmičenja.

-Amerika, Kanada, te udaljene zemlje. Fasciniralo me je to što se ova emisija gleda malte ne na svim kontinentima, a sve je to dokaz – otkrila je takmičarka.

sabina kasumović lavica

Sabina je priznala i da u početku nije očekivala kako bi mogla da sitgne do finala ovog šoua.

-Kada je bio prvi krug razmišljala sam: „O Bože, da prođem u drugi krug“. Kada se desio taj drugi pomislila sam kako bih možda mogla da se planiram i u treći da se borim kao lavica. Nekako je sve išlo uzlaznom putanjom. Zaista sam impresionirana, pogotovo kad sam bila u polufinalu, gde se videlo da sam pod nekom pozitivnom dozom treme i uzbuđenja – ispričala je Sabina.

sabina kasumović lavica

Takmičarka koja se borila kao lavica isrpičala je i da nije retka pojava da nailazi i sama na lavice.

-Viđam ih vrlo često. Inače se družim sa Lavicama. Veći broj mojih drugarica su Lavice, kao i moja deca. Imam i mačku u kući koja mi je veliki ljubimac i ja njoj uvek tepam „Moja lavice“. Nije uopšte lako biti u takvom okruženju, jer mi zračimo nekom posebnom energijom – priznala je Sabina.

sabina kasumović lavica

Ona je dodala i da je njen suprug na pravim mukama iako je nesebično podržava.

-Nije lako da izdrži tu našu energiju. Ja i moje dve ćerke u kući. On je tu samo da nas podrži, ali divan je i moram da naglasim da mi veoma puno pomaže i tokom čitavog takmičenja – zaključila je Sabina.

Razgovor sa Sabinom Kasumović pogledajte u videu na početku teksta.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić