„Preko noći se sve promenilo“: Nemanja Nikolić progovorio o razvodima kolega iz „Zvezda Granda“ (VIDEO)

Gde su nestale prve zvezde granda

Pevač Nemanja Nikolić u razgovoru za Grand progovorio je o krahu brakova prve postave „Zvezda Granda“, čiji je i sam deo i otkrio kako je uspeo da sačuva svoj dugogodišnji brak.

Nemanja je istakao da se zahvaljujući „Zvezdama Granda“ njegov život promenio preko noći, a u razloge razvoda svojih kolega sa kojim je napravio prve muzičke korake, nije želeo da ulazi.

-Mene ti razvodi ne zanimaju. Kao i u svemu u životu, treba imati sreću da se nađu, kao bi neko rekao dvoje normalnih. Malo ima normalnih ljudi, ali možda sam ja imao sreće da pronađem pravu osobu sa kojom nemam problema. A možda ću ih imati za dve godine, to se nikad ne zna. Razvod braka je sada nešto što je sasvim normalna stvar. Ako nešto ne funkcioniše ideš dalje i to je to. Nije mi jasno zašto se toliko podiže frka oko toga. Pa koliko se ljudi razvede u jednom danu u celoj Srbiji, šta ima veze to. Sve je to život – istakao je Nemanja za Grand.

NEMANJA NIKOLIC ZGS SNIMANJE 21022024 FOTO FILIP 61 ok

Pevač je svestan da je njegova supruga morala da napravi brojne kompromise, ali da kod njih za sad sve funkcioniše idealno.

-Na početku našeg zabavljanja ona je znala za koga se udaje. Sasvim je noramlna stvar jer sam ja pevač da ja idem tamo-ovamo. Ima tu puno kompromisa, ali žena je stub braka pogotovo u našem poslu. I što se tiče dece. Razume sve – rekao je pevač i dodao da i sam vodi računa o supruzi.

-Muškarac treba da što više gleda da opravda to njeno žrtvovanje za posao, da što više bude prisutan kada može, mada je to teško. Ali trudim se– istakao je Nikolić.

Ceo razgovor sa njim pogledajte u videu na početku teksta.

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić/.I.A.