Sabina Kaltak živi svoj san: Nakon odmora u Crnoj Gori sabrala utiske, jedna stvar je vinula u nebesa: „Osećala sam se kao velika zvezda“

IMG 20230815 WA0061 1

Pobednica osme sezone „Nikad nije kasno“ u kategoriji sms glasova, Sabina Kaltak nedavno se vratila sa odmora u Crnoj Gori gde je u rodnom Herceg Novom ugostio Dejan Drašković koji se pobrinuo da koleginici i prijateljici obezbedi dane za pamćenje.

Da je šou veterana više od takmičenja svedoče njegovi učesnici koji su se nakon finala okupili na primorju gde su uživali i družili se, a za naš portal Sabina je sabrala utiske sa odmora na kome se nezaboravno provela.

IMG 20230815 WA0020

Oduševljena sam mojim kolegama, domaćinima Dekijem i Panky, a i svim meštanima. Divni su i veoma prijatni. Mislila sam da je moj grad taj koji me prepoznje, ali sam iznenađena i pozitivno oduševljena toplinom Crnogoraca u zalivu, a i turista u njemu- rekla je pevačica koja je tek tada shvatila koliku je popularnost stekla širom regiona.

IMG 20230815 WA0005

Iskreno godi kada osećaš da si viđen i zapažen, baš od onih od kojih je moja malenkost i dobila prvo mesto sms glasova- glasova naroda. Osećala sam se baš kao ”velika” zvezda . Svaki dan je bar 3,4 osobe prišlo i pozdravilo se. Zahvalila bih se svima, a posebno vlasniku restorana na predivnoj zadnjoj večeri i fenomenalnoj atmosferi. U ovih šest dana sam se srela sa mnogo divnih ljudi, ali i mojih dragih kolega iz Nikad Nije kasno,Dejana, Panky, Jovan, Igor, Nathali– istakla je Sabina koja je nakon Crne Gore otputovala u Bosnu.

IMG 20230815 WA0010

Trenutno sam u Sarajevu, trebala sam da gostujem na koncertu Eda, međutim on je otkazan usled tragičnog događaja…U Sarajevu ću ostati i družti se sa familijom, dedom od 97 godina i prijateljima– rekla je Kaltakova.

BONUS VIDEO- Sabina Kaltak i dejan Drašković pevaju u Crnoj Gori:

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić/A. Milinković