Sabina Kaltak otkrila da li estrada ima dijagnozu, prokomentarisala i kolege iz takmičenja: „Mogu da prepoznam simptome“ (VIDEO)

Sabina Kaltak trijumfovala je u osmoj sezoni emisije „Nikad nije kasno“, u kojoj je posle tri decenije čekanja ostvarila svoj pevački san i pustila svoj glas da ga čuje ceo svet.

U njeno moćno pevanje i divnu energiju uverili smo se tokom prethodnih meseci dok smo je gledali na velikoj sceni, a zanimalo nas je kako sa stručne strane medicinske sestre koja je specijalizovana za psihijatriju gleda na svoju okolinu i da li daje dijagnoze.

Sabina Kaltak

Ovde niko ne dobija dijagnoze, došli smo da pevamo i da se veselimo i nema mesta za psihijatrijske dijagnoze. Svi smo mi ljudi od krvi i mesa i imamo neke naše ruksake života koji su nas doveli u situaciju da smo pali i bili loše psihički, ali digli smo se kao feniksi stojimo i pevamo i o svojoj profesiji ne razmišljam kada sam ovde– iskrena je Sabina i dodaje:

Ja sam samo medicinska sestra sa specijalizacijom za psihijatriju. Da sam psihijatar ili psiholog mogla bih da idem u tim vodama, ja simptome mogu da prepoznam, ali ovde to ne vidim– tvrdi pobednica.

sabina 1

Iako bi mnogi odustali od svog sna u poznim godinama, Sabina je u sebi uvek osećala da će njenih pet minuta doći što se sada i dogodilo.

Kao osobi koja 30 godina nije pevala, moja duša je puna, osećam da sam se rodila ponovo. To je moj san od malih nogu, onaj san što je moj otac crno iza nokta dao da meni omogući da snimim ploču u onom vremenu. Taj san se sada ostvaruju, vrata se otvaraju, ponude stižu, imam tako lepu podršku, posebno žena– kaže Kaltakova koju je jedna članica žirija posebno dotakla svojim rečima.

Cenim svačiji kompliment, ali kada mi žena kaže nešto lepo ja sam uspela. Kaliopi je jedna diva koja zrači pozitivnom energijom i njen komentar mi je bio poseban, kada tada nisam zaplakala na sceni to je bio taj trenutak– priznaje pevačica.

sabina kaltak 1

Nakon finala, pozivi za nastupe i saradnje ne prestaju da pristižu, međutim ona je želi da žuri.

Ponude stižu, ali ja uživam u momentu neću da žurim, šta i kako će biti to ćemo da vidimo. Ako mi je suđeno biće. Došla sam ovde da pevam, svesna sam da ima i lepših i mlađih, ali kada pevam to je moja snaga i svetlost pored moje dece i moje majke to je ono što najviše volim– zaključila je pevačica čiji ceo intervju možete pogledati na početku videa.

BONUS VIDEO- Pet stvari koje niste znali o Sabini Kaltak:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić/ Ž. Krstić