Sabina Kaltak ne može da sakrije emocije: „Divan kraj sa prijateljima“ (VIDEO)

Pobednica osme sezone takmičenja pevača veterana „Nikad nije kasno“ prema SMS glasovima Sabina Kaltak provela je jedan od najlepših odmora ove godine sa prijateljima u regionu.

Nakon što je nekoliko dana odmarala u rodnom Priboju, ona se zaputila na primorje gde je uživala u društvu kolega i prijatelja koje je stekla tokom sezone.

IMG a9fb77ae488f29c18001ec3b18d59c9b V

Kako sve što je lepo ima kraj, tako se i ovaj odmor završio, ali na poseban naččin. Naime, Sabina se pre nekoliko dana vratila u Švedsku, a veče pred put je provela sa koleginicama Jelenom Mitrović i Nathalie Prijović u jednom restoranu u Beogradu.

IMG ad4afd4c4fa99ec30862fcccea4eda4c V

Kada su u pitanju naši veterani, tu je uvek pesma, pa je tako ovo druženje trajalo do kasno u noć uz muziku i prijateljske razgovore.

-Juče sam stigla nazad u Švedsku. Zadnji dan u Beogradu sam provela sa Jelenom i Nathali. Do sitnih sati smo sedili u restoranu, Jelena me je ugostila u svom domu i ispratila na avion. Divan kraj predivnog odmora – rekla je pobednica za Grand.

sabina kaltak 1

Sabina je iskoristila priliku i da poseti snimnanje prve emisije devete sezone takmičenja „Nikad nije kasno“ samo dan nakon što je u Nišu dobila nagradu za izuzetne vokalne sposobnosti.

-Pozvani smo od organizatora iz Niša da budemo deo „Muzičke estrade 2023“ i dobijemo plakatu i zlatni mikrofon. Hvala im na ukazanom poverenju i divnom novom iskustvu. Divni trenutci sa Megi i Dekijem su još više ulepšali tu divnu manifestaciju u utorak veče – rekla je ona i otkrila da kako su došli na ideju da posete prvo snimanje nove sezone emisije „Nikad nije kasno“:

 U sredu sam spontano odlučila da dođem sa Dekijem i Marijom do Beograda i vidim moju dragu Jelenu. Kada smo se sreli odlucili smo da dođemo i sve vas pozdravimo, vidimo i učesnicima nove sezone i poželimo sreću na snimanju prve ovogodišnje emisije. Zaista sada živim svoj san. Divan osećaj i za ovo kratko vreme od tri dana posete Srbiji vraćam se danas za Švedsku zadovoljna i punih baterija do sledećeg viđenja – rekla je pobednica za Grand.

Podsetimo, Sabina je nakon odmora sa prijateljima i kolegama u Crnoj Gori sumirala utiske za naš portal, a tom prilikom je otkrila da se provela sjajno i da će ovo letovanje pamtiti dugo.

IMG 20230815 WA0010 768x576 1

– Oduševljena sam mojim kolegama, domaćinima Dekijem i Panky, a i svim meštanima. Divni su i veoma prijatni. Mislila sam da je moj grad taj koji me prepoznje, ali sam iznenađena i pozitivno oduševljena toplinom Crnogoraca u zalivu, a i turista u njemu- kazala je ona i dodala:

 Iskreno godi kada osećaš da si viđen i zapažen, baš od onih od kojih je moja malenkost i dobila prvo mesto sms glasova- glasova naroda. Osećala sam se baš kao ”velika” zvezda . Svaki dan je bar 3,4 osobe prišlo i pozdravilo se. Zahvalila bih se svima, a posebno vlasniku restorana na predivnoj zadnjoj večeri i fenomenalnoj atmosferiU ovih šest dana sam se srela sa mnogo divnih ljudi, ali i mojih dragih kolega iz Nikad Nije kasno,Dejana, Panky, Jovan, Igor, Nathali.

BONUS VIDEO: Životna ispovest Sabine Kaltak:

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/Grand,
Autor: A.Milinković