Login/Registracija

Dragana Katić doživela iznenađenje usred snimanja, njena reakcija govori sve: „Dovoljno je“ (VIDEO)

DRAGANA KATIC NNK SNIMANJE 11092023 FOTO MUNJA 54

Voditeljka Dragana Katić doživela je prijatno iznenađenje kada je na snimanju emisije „Nikad nije kasno“ sačekao poklon od misteriozne osobe.

Ona se na setu pojavila u elegantnoj crno-beloj odevnoj kombinaciji i nije skidala osmeh sa lica kada je na stolu ugledala buket cveća sa posebnom porukom.

DRAGANA KATIC NNK SNIMANJE 06092023 FOTO MUNJA 55 ok

Na konstataciju našeg fotoreportera Zorana Kuzmanovića Munje da buket izgleda bogato i lepo, Dragana se nasmejala, nakon čega je upitao da li redovno dobija cveće, a njena reakcija je sve objasnila.

-Redovno, najredovnije. Nedeljno jedanput, samo jedanput, dovoljno – odgovorila je samouvereno Dragana, ali nije želela da otkrije od koga je poklon.

Pogledajte kako izgleda buket koji je dobila.

Inače, dvomesečnu pauzu od snimanja emisija Dragana je ove godine iskoristila na najbolji mogući način, uz dva letovanja koja su joj, kako je rekla za Grand, bila lek za dušu.

– Svake godine planiram da budu dva letovanja i to poslednje pred sezonu, i sada sam pravo sa mora došla u studio. Pre toga je bio Herceg Novi, naravno, to se podrazumeva, samo se menja ta druga destinacija. Ove godine je to bio Solun– rekla je voditeljka koja je poznata kao veliki obožavalac Herceg Novom, pa nas je zanimalo da li postoji destinacija koja može da mu parira.

– Može da se poredi, to je godinama pre Herceg Novog bio Hvar i volela bih da sledeće godine pomešam te dve destinacije -rekla je ona u intervjuu koji možete da pogledate u nastavku.

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić