Selma Čavkić je prvi pobednik „Nikad nije kasno“

SELMA CAVKIC 43 GOD. BIHAC 26 ok

Večeras se održava veliko finale devete sezone šou programa „Nikad nije kasno“.

Dvanaest talentovanih veterana borilo se za laskavu titulu pobednika najemotivnijeg šoua u regionu, a prvog je odabrala publike putem Fejsbuka.

Prvi pobednik devete sezone „Nikad nije kasno“ je Selma Čavkić koja je osvojila najviše Fejsbuk glasova. Selma je odnela pobedu sa 23,8 posto glasova publike, odnosno 4.927 glasova.

sellma cavkic je pobednica fejbuk glasova devete sezone 1

Ko je Selma Čavkić?

Selma Čavkić ima 43 godine i rođena je 18. aprila 1980. godine u Bihaću. Kaže da je oduvek maštala da bude pevačica, a karijeru je započela već sa 15 godina.

Sa 16 upoznaje svog sadašnjeg supruga koji je klavijaturista i iste godine se i udaje. Danas su u braku 27 godina i ima dvoje dece, sina od 26 godina i ćerku od 15 godina i unuku koju je dobila u 37. godini.

SELMA CAVKIC 43 GOD. BIHAC FOTO MUNJA ok 1 1

Nakon nekoliko godina medijske pauze nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“ i majka pevača koji je rasplakao Šabana Šaulića, Selma Čavkić dočekala je svoju priliku da se pokaže u emisiji „Nikad nije kasno“.

Selma uglavnom peva narodnu muziku, ali voli sve ostale muzičke žanrove. Najviše je pevala pesme Dragane Mirković za koje svo kažu da joj najbolje pristaju.

SELMA CAVKIC 43 GOD. BIHAC FINALE NNK 23062024 FOTO FILIPok 3

Mnoge estradne zvezde kada su je čule na Grandovoj sceni pokazale su žal što takmičarka nije ranije počela da se bavi pevanjem, a jednom prilikom za Grand je otkrila da li se dešavalo da „izgori splav“ gde nastupa.

-Nije baš goreo, ali bila je uvek dobra atmosfera i većina naroda traži da pevam ovako po zabavama, tako da me nisu iznenadili tu – istakla je Selma.

IMG 20240624 WA0005

Pobednici je statuu uručila Ljubica Vraneš. A onda se Selma obratila i zahvalila se svima koji su glasali za nju.

-Hvala puno, hvala od srca svima – kazala je Selma Čavkić nakon pobede.

selma cavkic statua

Uručenje nagrade pobednici Fejsbuk glasanja, pogledajte u videu u nastavku teksta.

Kako je Selma pevala u finalu, pogledajte u videu ispod.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: S. Čumić/A. Milinković