Rada Manojlović šokirala pitanjem voditelja u emisiji „Nikad nije kasno“: Evo kako je Žika reagovao

RADA MANOJLOVIC NNK SNIMANJE 16112023 FOTO FILIP 23 ok
Rada Manojlović šokirala pitanjem voditelja u emisiji

Popularna pevačica Rada Manojlović nedavno je bila član žirija u emisiji „Nikad nije kasno“ kada je jednim komentarom iznenadila sve gledaoce.

Njeno prisustvo u žiriju donelo je dodatnu dozu uzbuđenja, ostavljajući nas u nestrpljenju da vidimo šta će sledeće imati da kaže.

Nakon nezaboravnog nastupa takmičarke Maje Bilić, Rada umesto da komentariše njen izvanredan talenat, neočekivano je skrenula pažnju na voditelja Žiku Jakšića.

Rada Manojlović šokirala pitanjem voditelja u emisiji

ZIKA JAKSIC FINALE NNK FOTO MUNJA ok
Rada Manojlović šokirala pitanjem voditelja u emisiji

Jaoj, ja ne znam šta pre da komentarišem i koga. Da li Maju ili Žiku? Žiko, ti reče više ne piješ, je l’? – započela je Rada, a Žika je kao iz topa uzvratio:

-Ne!

-Ja mislim da pod hitno trebaš da se propiješ da se smiriš. Ti si sve luđi. Ti si bio normalniji dok si pio – dodala je Rada, a zatim je vodotelj nasmejao sve prisutne:

-Alkohol je delovao na mene kao sedativ. Obično ljudi kada batale piće oni padnu u depresiju. Ja sam tek poludeo, ne znam šta mi je.

-Ti si Žiko podivljao u pozitivnom smislu – govorila je pevačica.

Radino iznenadno obraćanje Žiki dodatno je začinilo atmosferu, ostavljajući publiku u smehu i čuđenju, te je uspela da unese svoj jedinstveni pečat u emisiju.

Rada Manojlovic novogodisnji intervju 5
Rada Manojlović šokirala pitanjem voditelja u emisiji

BONUS VIDEO: Rada Manojlović nikad iskrenije o ljubavnom životu

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K.Marković