„Malo pred početak da ga izmaltretiramo“ Rada Manojlović nasmejala sve do suza u novoj epizodi „Nikad nije kasno“ VIDEO

Veče puno jakih i iskrenih emocija pred nama je i ove nedelje, a to nam kao i uvek prirede takmičari i ekipa najgledanijeg porodičnog šoua „Nikad nije kasno“.

Tako će svakako biti i u novoj epizodi kada nas osim dobre muzike i zabave očekuju i nesvakidašnja iznenađenja.

ipiccy image 41

Nasmejana Rada Manojlović u ulozi žirija usred emisije pretvorila je studio u mesto neizmernog smeha, budući da je podelila svoj humor sa publikom.

-Maltretiraš dečka, ali neka, malo pred početak da ga izmaltretiramo. Kad si mu rekao „Osmeh, diži se“, on je rascepao ovako harmoniku, podsetio me je na Sekulu, majke mi. Jel znaš Žiko scenu kad kaže Dragče „Kako peva moj sestrić“. Njemu je samo falilo da kaže „Dragi Dragče, Dragoljube“ – rekla je Rada kroz smeh, a smeh nisu mogli da zaustave ni Saša Milošević Mare i Jana Todorović.

0A0A0416 3

Usledili su spektakularni nastupi koji će vas ostaviti bez daha, a emotivnost izvanrednih izvođenja dodatno uzdiže atmosferu, stvarajući nezaboravne trenutke koji diraju srca publike.

-Divno je da ovako nešto postoji. Gde ih nalazite? – pitala je Rada vidno oduševljena nastupima, a jedna takmičarka iskreno joj je odgovorila:

-Sami dođu Rado.

0A0A0340 1

Već malim uvidom u ovo šta se dešavalo iza kulisa jasno je da nas očekuje spektakularni šou koji je na programu u nedelju od 21 sat na TV Prva.

BONUS VIDEO: Rada Manojlović zakazala sastanak sa Milanom Stankovićem: „Jedva čekam da se vidimo“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K.Marković