Ni kilometri im ne mogu ništa! Nathalie, Mima i Dejan pokazali kako se neguje prijateljstvo (FOTO)

prijateljstvo medju takmicarima

Poznato je da se u šouu „Nikad nije kasno“ rađaju velika prijateljstva među takmičarima, a sada se pokazalo da se druže i oni koji učestvuju u različitim sezonama i koji su udaljeni kilometrima kada je reč o tome gde žive.

dejan draskovic 1

Već je bilo poznato da su Nathalie Prijović i Dejan Drašković nastavili druženje i nakon takmičenja, postavši tako reći deo familije s obzirom da se često nalaze porodično u provodu. U svoj krug prijatelja sada su uključili i Mimu Orlović koja učestvuje u aktuelnoj sezoni muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“

prijateljstvo medju takmicarima 1

Prijateljstvo među takmičarima traje

-Stari vs novi „Nikad nije kasno“ – napisala je Nathalie uz zajedničku fotografiju iz jednog prestoničnog lokala njih troje koju je objavila na svom storiju.

NATHALIE PRIJOVIC FINALE NNK FOTO GRAND 4 ok

Iako ovo možda na prvi pogled deluje neobično, Mima i Nathalie su dobre prijateljice o čemu je takmičarka koja je prošle nedelje svojim emotvnim izvođenjem rasplakala Katarinu Grujić govorila za Grand, kada je naglasila kako se odlučila za učešće u popularnoj emisiji.

Mima Orlovic

– Na ideju da se prijavim sam došla zajedno sa svojom drugaricom Natali Prijović koja se učestvovala prošle sezone, ona me je najviše nagovarala da dođem ovde – uz osmeh je istakla Mima i nastavila:

– Trebalo je obe da se takmičimo tada, ali ja nisam bila sigurna da li mogu da se izvode strane pesme. Dok sam videla šta ću i kako ću, već je bilo kasno, pa sam odlučila da to odložim za ovu godinu.

prijateljstvo medju takmicarima 4 1

BONUS VIDEO: Mima Orlović – Bato – Live

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Dačić