Nikad neizvesnije glasanje: Evo ko ima najveće šanse da postane finalista „Nikad nije kasno“

TAKMICARI NNK SNIMANJE 21052024 FOTO MUNJA 1

Bliži se finale šoua „Nikad nije kasno“, a neizvesnost među kandidatima sve više raste. Nakon ovonedeljne emisije na onlajn glasanju našlo se čak sedam kandidata koji se bore za prolazak u dalji tok takmičenja.

Jovanka Jakimoska Jo, Ivana Stojović, Mima Orlović, Omiljen Vojinović, Goran Milivojević, Miloš Radić i Zlatko Vidović se bore za svoje mesto u finalu, a glasanje traje do ponoći.

Trenutna situacija ide u prilog Milošu Radiću koji vodi sa do sada osvojenih 26.9 posto glasova, dok mu je za petama Omiljen Vojinović sa 25.2 posto glasova publike.

Na trećem mestu se trenutno nalazi Jovanka Jakimoska sa do sada osvojenih 18.8 posto glasova, Ivana Stojović sa 9.5, Goran Milivojević sa 8.4, Zlatko Vidović sa 6.7 i Mima Orlović sa 4.4 posto vaših glasova.

PRESEK GLASOVA 10.6

Još uvek ništa nije gotovo! Ostalo je još malo vremena zato trk na Fejsbuk stranicu „Nikad nije kasno“ i dajte glas svom favoritu. (Glasajte OVDE)

BONUS VIDEO: Šejli Zonić dodeljen automobil

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/F. Pavlović,
Autor: J. Jović