Aleksandar Josifovski priprema NOVI HIT, u sve uključena poznata Grandova VODITELJKA (VIDEO)

josifovski aleksandar

Zvezda Granda Aleksandar Josifovski uskoro će obradovati publiku novom pesmom, čiji će lajtmotiv osvojiti sve dame. Aleksandar naime uveliko radi na pripremi nove numere, a u pisanju teksta pomogla mu je voditeljka Granda Sanja Ćulibrk.

-Pripremam nešto novo, jednu pesmu sa makedonskim muzičkim podnebljem koju je napisao Grigor Koprov. Tekst je delom moj, a deo teksta napisala je moja draga Sanja Ćulibrk, koja se potrudila da da lični pečat novoj numeri – rekao je Aleksandar, i otkrio o čemu će pevati u novoj pesmi:

-Pesma će da pokaže kako može da izgleda svaka ljubav prema ženi.

Nekadašnji učesnik „Zvezda Granda“ Aleksandar Josifovski nedavno je objavio duet koji je snimio sa koleginicom iz takmičenja Belmom Huseinefendić, a pesma je bila veliko iznenađenje za mnoge. Duetska numera pod nazivom „Voli me ko sebe“, kao i spot sniman na Ohridu naišli su na lavinu pozitivnih reakcija

-To će da me goni doživotno, znao sam!- kroz smeh je priznao Aleksandar reagujući na komentare kako je bio dobar domaćin, a sigurno je da se pokazao i kao sjajan saradnik, pa publika sa nestrpljenjem iščekuje i njegovu novu pesmu koju je upravo najavio.

Foto: Instagram alexandarjosifovski,
Autor: A.Dačić