Login/Registracija

Porodična tragedija promenila pevača, današnji dan mu najteže pada: „Ne idem na posao, šćućurim se i plivam kroz prazninu“

zoran micic

Pre 22 godine nekadašnji učesnik šoua „Nikad nije kasno“ Zoran Mićić doživeo je porodičnu tragediju kada je njegov rođeni brat izvršio samoubistvo, nakon čega je Zoran i prestao da se bavi pevanjem.

Svakim danom Zoran sa velikom tugom evocira uspomene na njega, ali nikad javno ne govori o bolu koji oseća. Ipak, svake godine na njegovu godišnicu radi isto. Tog dana Zoran ne može da ode na posao, jer je tuga toliko jaka da je mora u tišini odbolovati, što je i priznao na svom Fejsbuk profilu.

-Dvadeset drugu godinu već ne odem na posao, šćućurim se u svoj kutak, sažvaćem dan i plivam kroz prazninu- napisao je Zoran uz fotografiju sa prerano izgubljenim bratom, nakon čega su mu mnogi prijatelji uputili poruke podrške.

Screenshot 2023 05 08 230337

Zoran je tokom takmičenja u „Nikad nije kasno“ rekao da je mikrofon batalio nakon bratovljevog samoubistva i da uprkos brojnim pokušajima da se vrati na scenu, nije uspevao.

Ja sam presrećna. Tata me je pratio na svakoj utakmici, a ovo su sad njegove utakmice…– rekla je njegova ćerka tokom takmičenja, dok je Zoran vrlo malo govorio o bolnom gubitku brata i povratku na scenu.

To su trenuci koji promene čoveku život iz temelja, ali mora da se desi da se sa životom nastavi dalje, da se gleda u budućnost, da se neguju i čuvaju uspomene, i samo tako čovek može da nastavi da živi dalje– reči su kojima je Zoran objasnio osećaj koji godinama nosi u sebi.

zoran micic nikad nije kasno

Ni dan danas Zoran i njegova porodica ne znaju razlog zbog kog je njegov brat digao ruku na sebe.

– Vreme može samo da zaleči samo, ne može da izleči nikad poptpuno -istakao je Mičić koji je pojavljivanjem u takmičenju veterana ispunio svoj i bratovljev najveći san – da ponovo peva na velikoj sceni.

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić