Login/Registracija

PONOSNI TATA se pohvalio gestom svog starijeg sina, pa poručio: „Dirnut sam“

Producent i autor emisije „Nikad nije kasno“, Žika Jakšić ima dva sina iz dva braka. Njegovog starijeg sina Andriju, kog je dobio iz prvog braka sa Snežanom, malo ko zna. On živi u Nemačkoj gde je svojevremeno i Žika živeo.

Andrija ne voli javno da se eksponira, ali sada je Žika rešio da se pohvali uspehom svog sina.

Naime, Andrija je najmlađi enolog u Nemačkoj, a nedavno je svom ocu napravio vino koje se zove „Nikad nije kasno“ po emisiji čiji je idejni tvorac.

“Pre dve godine moj sin je završio master enologije, za tehnologiju vina. On je 2016. godine odabrao grožnje, koje je dve godine sazrevalo u bariku. Pre četiri meseca je to sazrelo i on je napravio jedno fenomenalno vino koje se zove Nikad nije kasno”, otkrio je Žika u ovonedeljnom šouu veterana, a potom se pohvalio kako je nastalo ime za vino porodice Jakšić.

„On je to vino napravio za mene u znak zahvalnosti za školovanje, odrastanje i što sam uvek bio tu za njega, kao što ću uvek biti tu i za mlađeg sina Dušana. Želim javno da se zahvalim mom sinu Andriji. Zaista me je njegov potez dirnuo. Bio sam prisutan i učestvovao sam i kao svetnik i biću jedan od ozbiljnih degustatora u budućnosti”, dodao je Jakšić I otkrio da će promocija ovog vina biti za desetak dana.

Žika je u emisiji istakao da je veoma ponosan na svog sina, budući da je nastavio tradiciju svog rodnog mesta Aleksandrovca, koji je poznat po vinskom carstvu. 

POGLEDAJTE I:

ŽIKA JAKŠIĆ PROVODADŽIJA: Spaja usamljene ljude i traži im srodnu dušu

Top 10 stvari koje niste znali o Žiki Jakšiću (VIDEO)

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Ankić