Login/Registracija

POLIGLOTE: Veterani zapevali na mađarskom, pa prešli na italijanski (VIDEO)

lhn

Pred kraj drugog kruga šoua „Nikad nije kasno“ talentovani veterani i fantastičan žiri i ove nedelje donosi pregršt zabave, žanrovski različitu muziku i lavinu emociju koju sa sobom nose nesuđene zvezde, pevači koji u poznim godinama budni sanjaju svoje snove.

Emisija koju ćete pratiti u nedelju biće u znaku životnih priča veterana, ali i stanih jezika, pa ćete imati prilike da čujete kako jedna mađarska pesama „Ta tvoja suknja plava“ zvuči kada se prevede na srpski jezik, a na jedinstven način doneće je kandidatkinja Žužana Sekereš koja za sebe tvrdi da u venama nosi muziku celog sveta.

zutz

Neki od veterana ganuće emocijom članove žirija Andreanu Čekić i Nikolu Slijepčevića koji ove nedelje sa predsednikom žirija Sašom Miloševićem Maretom čine fantastičnu trojku.

Jedan od takmičara ove nedelje je posebno kritičan, pa je svoj nastup sam ocenio sa kilavom sedmicom, a šta vas još očekuje u „Nikad nije kasno“ ne propustite da pogledate sutra od 21h na televiziji Prva, sigurni smo da ćete uživati.

veterani

-Moj nastup je za kilavu sedmicu – rekao je iskreno veteran koji je prepoznatljiv po nadimku Mali Branko.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk