Login/Registracija

USPEŠNO KORAČA OČEVIM STOPAMA: Ćerka Nervesa Hadžića obradovala publiku novim pesmama, a sa ovom Zvezdom Granda POKIDALA duet (VIDEO)

Instagram/elmahadzic

Ćerka pobednika muzičkog takmičenja pevača veterana Nervesa Hadžića, Elma uspešno korača očevim stopama i gradi solo karijeru.

Ona je sada rešila da iznenadi publiku novim pesmama, a u pitanju su kaveri koji su prvi veliki korak u njenoj karijeri.

Elma je uložila puno ljubavi i truda da sve izgleda i zvuči na najvišem nivou, a pesme koje je obradila donela je u potpuno novom svetlu.

Mlada pevačica je udružila snage i sa nekadašnjim učesnikom „Zvezda Granda“ Harunom Mehmedagićem pa su u duetu otpevali nekoliko pesama.

Elma se oglasila za Grand, a u izjavi je priznala kako je izgledao rad na ovom projektu i ko joj je bio najveća podrška.

-Velika su mi podrška bili moji roditelji i verenik, tako da se posebno zahvaljujem njima i nadam se da će slušaoci uživati koliko sam ja dok smo radili sve ovo – kazala je ona za naš portal.

Podsetimo, Elma je bila velika podrška ocu dok se takmičio u popularnoj emisiji, a u jednom krugu je i sa njim zapevala i tada su milioni čuli za nju.

Bonus video:

Foto: Instagram/elmahadzic,
Autor: A. Milinković