Login/Registracija

Počinju ŽIKINE KVALIFIKACIJE, žiri van sebe: „Da Bog da se posle ovoga OŽENIO“(VIDEO)

Dok nestrpljivo čekate nedelju i novu epizodu najemotivnijeg šoua „Nikad nije kasno“ rešili smo da vam zagolicamo maštu i otkrijemo nekoliko detalja. Žirijske stolice ovoga puta osim predsednika Saše Miloševića Mareta zauzeće Neda Ukraden i Stefan Buzurović.

Osim fantastnog i bogatog repertoara koji će ispuniti očekivanja svih ljubitelja dobre muzike, neće izostati šala i smeh koji su zaštitni znak Žikinog šoua.

Nova lica i nove životne priče dirnuće vaša srca, a mnogi će vas svojim glasom osvojiti već na prvu, kao što je jednoj takmičarki pošlo za rukom da osvoji simpatije Stefana Buzurovića.

-Ako je Žika rekao da su ovo kvalifikacije, ja se nadam da se vidimo u žrebu- poručio joj je Stefan, što je takmičarka sa osmehom prihvatila.

„Svetski, a naši“, možda tako najbolje možemo opisati veterane koje ćete imati prilike da vidite već u nedelju.

-Ja mislim da ti možeš da uspeš i u Njujorku- istakao je Buzurović koga je kandidat ostavio bez daha.

Na talenat koji su pokazali nije ostala imuna ni Neda Ukraden koja je osim komplimenata na račun takmičara, imala šta i da poruči.

-Svaka ti čast! Da Bog da se oženio posle ove pesme!– poželela mu je pevačica, a u videu ispod saznajte zbog čega je takmičar svojim odgovorom doveo sve do suza:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović