Login/Registracija

Pobedio u emisiji „Nikad nije kasno“, a u mladosti je bio pravi šmeker: Da li znate ko je pevač sa fotografije? (FOTO)

pavle vitanov supruga

Ovaj šarmantni pevač iz Severne Makedonije osvojio je srca publike već prvim pojavljivanjem u emisiji „Nikad nije kasno“, a kako je i sam priznao, godinama je čekao da se pojavi na Grandovoj sceni.

Kako je iz kruga u krug bio sve sigurniji, sa lakoćom je stigao do velikog finala osme sezone, a odneo je jednu od tri pobedničke titule.

Ekipa naše redakcije došla je u posed fotografija iz njegove mladosti, a već tada se ozbiljno bavio muzikom čemu svedoče i fotografije sa harmonikom.

pavle vitanov slika iz mladosti

Nekoliko godina kasnije otišao je na služenje vojnog roka, a fotografije iz tog perioda govore da je i tada bio pravi zavodnik.

pavle vitanov

U pitanju je pobednik osme sezone od strane Fejsbuk glasova, Pavle Vitanov iz Stumice koji je svojim čarobnim glasom osvojio čitav region.

Podsetimo, Pavle je nakon finala za Grand otkrio da je presrećan zbog pobede u emisiji i da je ovo za njega velika nagrada.

-Nagrada je u mojim rukama i to mi je super. Ja sam tokom pandemije pevao na Fejbuku, tada sam i dobio pratioce tamo. Znao sam da imam podršku, ali da imam toliku stavrno nisam očekivao. Zahvlan sam svima koji su glasali za mene – priznao je za Grand nakon što je ponosno poneo statuu pobednika.

BONUS VIDEO – Pavle Vitanov nastup iz emisije „Nikad nije kasno“

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/yutube,
Autor: A.Milinković