Login/Registracija

Pevač kolabirao od umora, sad se leči SLANINOM

Svakodnevne svirke, neredovna ishrana i nespavanje za pevače i muzičare često može da ima fatalne posledice po njihovo zdravlje. To je na sopstvenoj koži osetio i nekadašnji finalista šoua „Nikad nije kasno“, Zoran Stojanović Poštar, koji je usled velikog zamora od nastupa završio u Hitnoj.

Za Grand Online pevač je istakao da se preforsirao na svirkama, te je zbog iscrpljenosti i lošeg imunog sistema završio na antibioticima i vitaminima. 

– Ne volim nešto patetične objave i slike koje izazivaju sažaljenje. Bolje je okrenuti na šalu, zar ne? – istakao je pevač uz fotografiju terapije. Međutim, mnogima su za oko zapale slanina i beli luk kojima očigledno prkosi virusima i umoru.

– Telo nekad upozori da se malo uspori. Nedostaje li nešto? – upitao je svoje prijatelje koji su mu odgovorili da batali vitamine i baci se na samo prirodnu alternativu.

Kako je rekao za Grand Online, za sad ide na bolje i nada se da će se uskoro vratiti svakodnevnim aktivnostima i nastupima. 

– Propustio sam svirke za vikend i malo odmirovao, a danas sam već dobro. Zaista je leto bilo pakleno sa poslom, ali ne treba se žaliti i hvala Bogu da je tako – rekao je pevač. 

Autor: I. Ankić