Login/Registracija

„Bilo je lepo živeti i družiti se sa vama“ Petar Spasojević šokirao objavom na mrežama, razlog je ipak drugačiji nego što izgleda (FOTO)

petar spasojevic 1 1

Pobednik prošle sezone muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“ Petar Spasojević retko se pojavljuje u javnosti, a takav trend ima i na društvenim mrežama. Pevač je proslavio svoj 63. rođendan, a izenanadna objava koju je postavio na svom Fejsbuk nalogu iznenadila je ali i dirnula njegove pratioce.

petar spasojevic rodjendan

-Hvala vam dragi prijatelji na čestitkama za ovaj „Moj dan“. Bilo je lepo živeti i družiti se sa vama… Bio sam tu… I za pesmu, i za tugu, i za smeh… Prošli smo vreme teško, ali prošli smo ga zajedno, i ovo naše parče života koje je ostalo… Kažem: „Idemo dalje“. Muzika je deo beskraja koji nas povezuje – napisao je Petar a pratioci su mu čestitali rođendan.

PETAR SPASOJEVIC FINALE NNK FOTO GRAND 5 ok
Petar Spasojević šokirao

Iako je isprva ova objava mnogima delovala šokantno, imajući u vidu svu emociju oju je pevač pokazao tokom takmičenja na velikoj Grandovoj sceni, jasno je da je suština mnogo dublja.

PETAR SPASOJEVIC 61 GOD. BEOGRAD 9

Osim glasom i sjajnim izborom pesama koji je pokazao tokom učešča u „Nikad nije kasno“ mnoge je tada rasplakala i tužna činjenica da je Petru preminula supruga od opake bolesti, a on je uprkos svom bolu smogao snage da nastavi dalje i da kasnije zasluženo trijumfuje u ovom takmičenju.

BONUS VIDEO: Petar Spasojević – Svirajte noćas samo za nju – Live

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić