Login/Registracija

Ovo je supruga Bejhana Ramova sa kojom je preko 30 godina u braku: „Barija je moja najveća životna podrška“ (FOTO)

Bejhan Ramov, nekadašnji učesnik takmičenja „Nikad nije kasno oduševio je publiku već prvim pojavljivanjem u ovoj emisiji.

Tokom učešća u takmičenju stekao je i epitet naslednika Šerifa Konjevića, a mnogi tvrde da njegova boja glasa najviše podseća na boju glasa i način pevanja legende narodne muzike.

Bejhan je u svojim izjavama uvek otvoreno govorio i o privatnom životu, a nikada nije krio da mu je porodica najveći oslonac i podrška.

Njegova supruga Bineta sa kojom je preko trideset godina u braku pevaču je bila velika podrška tokom takmičenja, a njihova neverovatna ljubavna priča ostavila je sve bez reči.

Iako su se jako mladi venčali, uspeli su da sačuvaju ljubav i brak, a pevač je nedavno u jednoj izjavi za naš portal otkrio recept za uspešnu vezu i brak.

-Oženio sam se sa 16 godina, a supruga je tada imala samo 15. Ja sam se zaljubio na prvi pogled i odmah sam je uzeo da mi bude žena, sad smo u braku tačno 33 godine. Čim smo se uzeli dobili smo ćerku koja se zove Benita, posle dve godine i sina Bertana, a posle 11 stigao je Izgan. Osim dečice najveće bogatstvo su mi moji unuci, to je najveća životna sreća. Od ćerke imam unuče koje se zove po meni Bejhan Junior, drugi sin ima ćerku koja se zove kao moja supruga Barija, a treći sin ima samo 13 godina– ispričao je Bejhan jednom prilikom za Grand.

Bejhan svaki slobodan momenat koristi da provede u krugu porodice i unuka koji su mu preokupacija i najveća ljubav.

-Oni su moj život, mislim da se od sudbine ne može pobeći, a moja je bila Barija, moja supruga i najveća životna podrška. Imamo naš topli dom, oni su moje bogastvo, moja porodica. To ne kaže Bejhan Ramov pevač, već Bejhan Ramov radnik, suprug, otac i deda – istakao je pevač za Grand.

Foto: Z.K.Munja/Privatna arhiva,
Autor: A.Milinković