Porodična tajna Pavla Vitanova izašla na videlo: „Tako se pogodilo, nisam mogao da verujem“

pavle vitanov porodica

Pevača i pobednika osme sezone pevača veterana Pavla Vitanova prati neverovatna priča koja nikoga ne može ostaviti ravnodušnim.

Naime, on je jednom prilikom za Grand ispričao da su supruga, deca i on rođeni istog datuma i kako je priznao od tada veruje u horoskop.

pavle vitanov porodica

Pavle Vitanov porodična tajna

-Tako se to pogodilo! Kad smo bili maldi ja nisam verovao u taj horoskop. Upoznao sam suprugu i pitao koji si dan rođena, ona mi je rekla 12.4, ja nisam mogao da verujem. Mogu da kažem da nas je to dodatno zbližilo. Deca su se po nekoj slučajnosti rodila istog datuma. To je sa ekonomske strane dosta dobro, četiri rođendana, dve torte – rekao je on jednom prilikom.

pavle vitanov porodica

Pavle Vitanov Nikad nije kasno

Podsetimo, Pavle je svojevremeno okušao sreću i u „Zvezdama Granda“, gde nije ostvario zavidan uspeh, a on je nakon pobede u emisiji „Nikad nije kasno“ uporedio učešće u oba Grandova takmičenja.

-Ja sam bio u „Zvezdama Granda“, sa 33 godine. Za taj format su to malo veće godine. Ovde sam taman i reperotar je takav da mogu da pevam i srpske i makednoske pesme, ono što mi leži. Makednoci su me pritisakli da pevam naše pesme, ja sam pevao i jedno i drugo, nije važno, važno je da imam nagradu – rekao je on.

BONUS VIDEO – Pavle Vitanov nastup Nikad nije kasno

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F. Pavlović,
Autor: A. Milinković