Ovo su finalisti „Nikad nije kasno“ za 2024. godinu (VIDEO)

IMG 7210

Emisija „Nikad nije kasno“ ulazi u završnu fazu, a veliko finale popularno takmičenja zakazano je za nedelju, 23. juna sa početkom u 21 čas.

Dvanaest veličanstvenih veterana će se u direktnom uključenju na Prvoj televiziji boriti za laskavu titulu pobednika šoua „Nikad nije kasno“ za sezonu 2023/24, a ko će to biti i ove godine zavisi od stručnog žirija, SMS glasova publike, kao i od Fejsbuk glasača.

Ovo su finalisti „Nikad nije kasno“

PROSLI NNK NNK SNIMANJE 21052024 FOTO MUNJA 9 1
Finalisti Nikad nije kasno

Finalisti „Nikad nije kasno“ koji se bore za pobedu su Nevenka Vukosav Nena, Arman Morankić, Selma Čavkić, Oliver Kostić, Ivana Đorđević, Miloš Radić, Ružica Čavić, Sašo Bašeski, Srđan Stefanović Srle, Sabina Kasumović i Miroslav Mišić i Muharem Hamzakadić.

prosli NNK SNIMANJE 07062024 FOTO MUNJA 21 2
Finalisti Nikad nije kasno

VIDEO: Finale „Nikad nije kasno“

U nedelju od 21 čas budite uz televiziju Prva, Tv Vijesti, Tv Sitel, Nova BiH i pratite finale šoua „Nikad nije kasno“ kada ćemo dobiti pobednike devete sezone najgledanijeg takmičenja na Balkanu.

IMG 8544 3

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić