Pevačev 3-godišnji sin pobedio leukemiju i proslavio rođendan, srećni tata objasnio zašto sad nosi 5 brojanica (VIDEO)

Miroslav Mišić Mijo osvojio je simpatije čitavog regiona sjajnim nastupima u takmičenju „Nikad nije kasno“, a njegova borba za život malog sina Lazara, koji se uspešno izborio sa leukemijom, probudila je emocije i izazvala interesovanje javnosti za njegovu budućnost.

Mijo je u razgovoru za Grand otkrio kako je danas njegov naslednik, a progovorio je i o iznenađenju koje priprema u finalu takmičenja veterana.

-Lazar je odličan, top! Imao je pre neki dan rođendan, svaki drugi poklon je bio mikrofon. Znači razvali nas (smeh), svako ko dođe, samo mikrofone donosi– ponosno je istakao takmičar.

miroslav mišić rođendan sina

Mijo je odlučio i da iznenadi publiku kada se pojavio u rokerskom stilu, a zahvaljujući odličnom nastupu Milan Đurđević ponudio mu je da otpeva sa „Nevernim bebama“ pesmu na nekom nastupu.

-Ja sam u Moto klubu „Stado“ iz Gradiške, pa sam morao prema klubu da promenim i stajling. Izabrao sam pesmu Darka Lazića „Majko“, a i ako pogledamo njegov spot, kao i imajući u vidu moto klub, mislim da sam dobro ukopio – priznao je Mijo koji je počeo i da ređa brojanice oko desne ruke za svaki takmičarski krug, a trenutno ih nosi pet.

-Svaka brojanica ima svoje značenje. Jednu sam dobio od ćerki, supruge itd. Do finala mi fali još jedna- rekao je finalista.

IMG 6503

Takmičar je ostao upamćen po tome i što je skinuo 70 kilograma telesne težine, o čemu je ranije detaljnije govorio.

-Sad će dve godine od kada sam spustio 70 kilograma. Operisao sam želudac – istakao je pevač, a na pitanje da li mu posle toliko vremena možda nedostaju kilogrami, odsečno je rekao:

-Ne! Ne… Daleko im kuća.

MIROSLAV MISIC 45 GOD. BEC 16

Mijo koji se odlukom žirija plasirao u veliko finale šoua „Nikad nije kasno“, za završnicu takmičenja priprema pravi spektakl.

-Dejan Matić bi trebalo da dođe, moj brat. Čovek kojeg obožavam i volim i intenzivno se družimo. Nikada još nisam došao u ovo takmičenje da otpevam pesmu, a da se nisam sa njim konsultovao – zaključio je Mijo, a ceo intervju sa njim pogledajte u videu na početku teksta.

miroslav mišić rođendan sina

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić