„Oči su ti pune suza“ Potresna priča samohranog oca četvoro dece dirnula sve, pevač jedva uspeo da savlada emocije

bca4a20078fe058d34a7abf97d83f578bd325229

Slaviša Spasić Caki svojom životnom pričom koju je podelio sa žirijem i publikom u prošloj sezoni takmičenja veterana „Nikad nije kasno“ nikoga nije ostavio ravnodušnim. Ovaj šarmantni takmičar iz Gračanice radio je u početku kao bubnjar, ali je karijeru nastavio kao pevač.

Pre 18 godina preminula mu je supruga i ostao je sam sa četvoro dece koje je odgajio i izveo na pravi put.

Svi su bili dirnuti time što je sam uspeo da podigne svoje naslednike, a ni brojne nedaće koje su ga zadesila tokom života nisu slomile njegov vedri duh i karakter, zahvaljujući čemu je uspeo da se nosi sa svim problemima.

slavisa 2

Caki je ostavio utisak pozitivnog i vedrog čoveka iako ga život nije mazio, a pevanjem je i odhranio decu.

Ne očekujem pobedu, ovde sam došao radi moje dece, da me vide moja deca… Imam četiri unuka, peto na putu. Još jedan krug ako prođem, bilo bi super – ispričao je Caki tokom takmičenja i pojasnio:

– Bilo je teško odgajati decu. Pevanjem i muzikom sam zarađivao i tako već 38 godina. Ranije sam igrao fudbal, ali sam prestao zbog muzike, jer su vikendima svadbe, krštenja i onda nisam mogao. Volim da slušam zabavnu muziku.

slavisa

Ne zaboravlja se i da je Caki umalo dobio poljubac od članice žirija, bivše košarkašice MIlice Dabović koju je njegova životna priča prilično potresla.

Slaviša, hoću da vam kažem da ste za mene neverovatan čovek samim tim što ste i otac i majka, što ja govorim i za sebe da sam i otac i majka svom detetu i deca su sigurno ponosna na vas. Ako mi Žika dozvoli da dođem da vas zagrlim i poljubim – rekla je Milica prilikom Cakijevog učešća u popularnom takmičenju.

slavisa 3

Veteran je svojevremeno imao i zdravstvenih problema koje je uspešno prebrodio i nedavno je postao i deda, dobvši unuku. Uvek nasmejan i pozitivan, Caki je nedavno objavio i novu pesmu „Jutro bez svitanja“.

Spot za pesmu Slaviše Spasića Cakija pogledajte u videu ispod:

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/printscreen,
Autor: A.Dačić