Login/Registracija

To se zove HRABROST! Od muzike odgajio decu, a sada zapevao sa NJOM

Otac četvoro dece i sjajnog vokala Slaviša Spasić (54) iz Gračanice ne krije sreću što je deo takmičenja „Nikada nije kasno“ a posebno ponosnim ga čini to što će ga njegovi naslednici videti u takmičenju veterana.

„Zbog jedne divne crne žene“ je pesma kojom se večeras predstavio pa se u tom duhu naš stalni član žirija Saša Milošević Mare i našalio.

– Vidi kako reaguju plavuše- smejao se Mare. Pre samog nastupa veterana Žika Jakšić i večerašnja članica žirija Dobrila su doveli sve do suza.

– Dobrila je moja tajna ljubav, moja životna inspiracija. U životu sam upoznao dosta žena, ali taj duh, tu radost, takvu tigricu još nisam upoznao- priznao je Žika i dodao da je njihova ljubav obostrana, a posebno ga je zanimalo da li ova 94-godišnjakinja ima udvarače.

– Imam, imam toga, udvaraju se, čekaju me- nasmejala je sve super baka. Posle mnogo smeha usledila je lavina emocija tokom nastupa ovog veterana.

– Dok je pevao vratio me je u mladost. Divno si otpevao. Ja sam oduševljena- rekla je bivša pobednica takmičenja.

Ništa manje pozitivnih komentara nije usledilo  ni nakon Slavišinog nastupa sa njegovom ćerkom. Otac i ćerka ukrstili su svoje glasove na Grandovoj sceni, iako se ona nikada nije bavila pevanjem skupila je hrabrost i bila velika podrška Slaviši.

Foto: Z. K. Munja/ E. Srdić,
Autor: J. Jović