Login/Registracija

NIKO NIJE OČEKIVAO: Mudronja iznenadila sve, pesma autobiografska? „Beskućnik si, a imao si dom“ (VIDEO)

Nekadašnja učesnica šoua „Nikad nije kasno“, simpatična Crnogorka Jelena Mudronja, rekla je da nakon učešća u takmičenju ne planira da stane i da njeno vreme tek dolazi.

Obećala je niz iznenađenja za publiku koja je pratila tokom takmičenja, a obećanje dato je sad i ispunila.

Nova pesma pod nazivom „Klan“ samo je početak onoga što je pripremila,a iako nije snimila spot kako je planirala, rešila je da od kolaža fotografija iz takmičenja napravi video i objavi na svom Jutjub kanalu.

-Pesmu je radio Miloš Marić, inače tekstopisac i kompozitor koji je radio za mnoge poznate pevače, a aranžman potpisuje studio Senada DreševićaPesma je moderna i vesela i sigurna sam da će se mnogima dopasti. Jako mi je drago što mogu da kažem da prateće vokale peva Suzana Dinić, inače pevačica koja je sa Acom Pejovićem snimila pesmu ‘Ponoć’. Planiram uskoro da je predstavim na TV i radio stanicama, prvo da pesma zaživi, a onda i da snimim spot – rekla je Jelena za Grand, a njenu novu pesmu bržeg i modernijeg ritma možete da poslušate u nastavku.

Jelena je nedavno za Grand rekla da pesma nije autobiografska, ali da sadrži biografske momente, a na pitanje kome je posvećena, sa osmehom je odgovorila:

Svim prevarenim ženama ili onim koji se tako osećaju bez da su potvrdile da zaista jesu bile prevarene.

Iako godinama uživa u skladnom i srećnom braku, o prevari ne razmišlja, a na pitanje koliko je puta u životu bila prevarena, odgovorila je.

-Nisam nikada, hvala Bogu, ali znam devojke koje jesu i koje su praštale prevaruMislim nisam bila prevarena da znam (smeh). E sad, sve je moguće, ali bolje je da ne znam.

Iako je rigorozna kada se govori o prevari, tvrdi da danas nije sigurna da li bi je oprostila.

Mislim da ne bih, ali nikad se ne zna. Nikad ne reci nikad – zaključila je pevačica.

BONUS VIDEO: Opklada je skupo koštala! Jeleni Mudronji se desila nesvakidašnja situacija na moru

NE PROPUSTITE

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić