Ova pobednica „Nikad nije kasno“ ima najgledaniji nastup u istoriji takmičenja VIDEO

Nihada Kapetanović kad bi me majka ponovo rodila

Već devet sezona najemotivniji šou „Nikad nije kasno“ obara sve rekorde gledanosti, a pojedini nastupi broje milionske preglede.

Jedan od najgledanijih je nastup bivše pobednice Nihade Kapetanović koji broji vrtoglavih 16 miliona pregleda na Jutjub platformi i već šest godina je u samom vrhu liste najslušanijih numera u „Nikad nije kasno“.

Nihadino izvođenje pesme „Kad bi me majka ponovo rodila“, koju u originalu izviodi Zorica Brunclik, je jedno od najmaestralnijih izvođenja ikada u Žikinom šouu.

Osim što je Nihada tim nastupom razgalila publiku, uspela je da fascinira i jednu od najvećih estradnih zvezda, Snežanu Đurišić.

-Zaista si iz emisije u emisiju sve bolja, kakva je ovo emocija bila! Skinula si čak i Zoričine manire koje je veoma teško otpevati!- poručila joj je Sneža tada.

Nihada Kapetanović kad bi me majka ponovo rodila

Podsetimo, Nihada Kapetanović bila je pobednica stručnog žirija, koji joj je dao najveći broj poena, a nije mogla da dođe sebi kada su izgovorili njeno ime, a kako kaže, taj tenutak pamtiće zauvek.

-Ne mogu da verujem, ovo je ogromno iznenađenje za mene. Ganuta sam – kroz suze je govorila Nihada tada.

Nihada Kapetanović kad bi me majka ponovo rodila

Trijumf u najemotivnijem šou programu Nihadi je potpuno promenio život, te i danas, nekoliko godina nakon takmičenja, radi punom parom.

-Meni je emisija „Nikad nije kasno“ puno pomogla, dok sam bila mlađa manje sam radila moram da priznam. Sada pod stare dane moram da radim svaki vikend, ali ja svoje godine lepo nosim i ne žalim se* rekla je za Grand i dodala:

-Svaki vikend sam negde, ili u Austriji, ili u Sloveniji, ili negde. Živim u mojoj Bosni, tamo nastupam isto puno, već su krenule svadbe, krštenja, sve je krenulo. Ja sam zadovoljna zaista.

Nihada Kapetanović kad bi me majka ponovo rodila

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/Grand,
Autor: J. Jović