„Meni je u tom trenutku tahikardija“: Dragana Katić otkrila šta je najviše pogađa i na šta je u životu najponosnija

DRAGANA KATIC NNK SNIMANJE 17042024 FOTO MUNJA 6 ok 2

Dragana Katić osim što važi već skoro tri decenije za jednu od najlepših i najvoljenijih TV lica, ne krije da su njen najveći uspeh u životu njeni sinovi Boban i Bojan.

Voditeljka je istakla koliko je ponosna na svoje naslednike i na sve što su njih dvojica postigli jer su, kako je rekla, izrasli u poštene i vredne momke.

-Za svakog čoveka koji se ostvario kao roditelj, ne postoji ništa što može da vas razneži. Ne postoji ništa što može da vas usreći i rastuži tako jako kao što mogu vaša deca. I sreća i tuga i sve je puta milion, što bi deca rekla, odavde do svemira, kada su oni u pitanju. Preponosna sam na njih dvojicu, na njihovo poštenje, na to što su vredni i radni. Napravili su svoj krug prijatelja koji se meni dopada, to mi je jako važno. Izbor njihovih prijatelja pre svega govori o njima, o tome na koji način se bave svojim profesijama takođe govori o njima i onda kad god mi neko pomene Bobana i Bojana meni je tahikardija tog trenutka – ispričala je za Grand.

Dragana Katić otkrila koliko je ponosna na svoje sinove

DRAGANA KATIC NNK SNIMANJE 25102023 FOTO MUNJA 35 ok
Dragana Katić

Iako je od rođenja blizanaca bila samohrana majka, Dragana ističe da vreme i trud koji je posvetila deci ne smatra kao odricanje, već kao zahvalnost Bogu koji joj je podario da se ostvari u najlepšoj životnoj ulozi za svaku ženu.

-Ja to ne smatram odricanjem. Uvek sam ponavljala da sam vrlo svesno svoju decu rodila sa nepune 33 godine sa željom da oni dođu na svet. Nisam znala da će biti dvojica, eto desilo se. Vrlo svesno sam ušla u celu tu priču i ja sam smatrala da sve što sam uradila u životu i što radim sada to nije odricanje, već da je prosto saradnja, moja dužnost, da je to dug dragom Gospodu Bogu što mi je podario dva predivna bića – zaključila je voditeljka, a video u kom Dragana priča o tome možete pogledati na početku teksta.

DRAGANA KATIC NNK SNIMANJE 25102023 FOTO MUNJA 41 ok
Dragana Katić

BONUS VIDEO: Dragana Katić otkrila detalje nove sezone: „Prepoznajem finaliste“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K. Marković