Login/Registracija

NEMA DALJE: Čenga i Isak napravili SPEKTAKL: „TO JE TAJ X FAKTOR“

Amer Čengić Čenga jedan je od takmičara koji su ostavili snažan utisak na publiku već pri prvom pojavljivanju u emisiji „Nikad Nije Kasno“.

Večeras nas je uverio da on uvek ima keca u rukavi zna kako da iznova oduševi gledaoce.

Mirza Selimović je video u biografiji da se bavio košarkom pa ga je zanimalo i zbog kojih nedostataka nije uspeo u ovom sportu, a on je objasnio kako mu je jedna strana bila u nedostatku u odnosu na drugu.

Za svoje predstavljanje u trećem krugu odabrao je pesmu „Ja po kafanama“ od Željka Bebeka koja je ispraćena gromoglasnim i dugotrajnim apalauzom.

– Bravo Čenga razbio si. Od energije, stajling, izvedbe, pojave, sve mi se sviđa. Ja te vidim u finalu i jedva čekam da čujem i drugu pesmu uživam dok te slušam– oduševljeno je rekao Mirza.

Ni Danica nije krile da joj se ovaj nastup izuzetno dopao, ali nije želela da favorizuje.

– Ne smem da favorizujem nikoga. Amer je neko ko je stvarno prava rok zvezda i ne znam gde je bio do sad- pitala se Krstićeva, dok je Selimović dobacio da Goran Bregović treba da reaguje ako ih gleda.

– Zvezda je rođena na ovoj sceni. Taj x faktor se desio kada si ti izašao na ovu scenu prvi put. Divno je što si toliko prostora uzeo na sebe i zaista sam siguran da će ostaviti iza sebe veliku količinu sjajnih pesama koje će se dugo pamtiti– iskren je bio Mare.

U revijalnoj numeri ukrstio je glas sa Isakom Šabanovićem u pesmi „Zauvek tvoj“, a mlada Zvezda Granda nije krila da oseća tremu zbog ovog nastupa.

Tokom njihovog dueta zavladala je koncertna atmosfera, a obojica su bili počastvovani što su zajedno otpevali ovu tešku numeru.

-On je opasan pevač. Na početku sam predvideo ovaj nastup i raduje me da je neko sa identičnim glasovnim mogućnostima pevao sa mnom jer ovo je jedna zahtevna pesma– rekao je Čenga.

Foto: Z. K. Munja / E. Srdić / L. Cvetković,
Autor: S. Čumić