Login/Registracija

NEKA MAGIJA POČNE! Večeras biramo tri pobednika NIKAD NIJE KASNO

Vreme je da magija počne! Nakon devet meseci selekcije i čak 72 kandidata, koliko je prodefilovalo kroz ovogodišnju sezonu talent šoua „Nikad nije kasno“ došlo je vreme za veliko finale u kom će 12 pevača veterana bori za titulu najtalentovanijeg.


Pravo iznenađenje za gledaoce u finalu popularnog takmičenja biće specijalni gosti u žiriju koji će, pored Saše Miloševića Mareta, činiti Lepa Brena, Aco Pejović i Dragana Mirković. Kako je izgledao susret dve najveće balkanske zvezde u finalu pogledajte OVDE!

Kao što je Žika Jakšić i najavio, večeras se biraju čak tri pobednika i to od strane stručnog žirija, publike kao i Fesjbuk glasača. Za razliku od prethodnih emisija, finale šoua veterana emitovaće se uživo iz Grandovog studija na Košutnjaku, a gledaoci kraj TV Prve, Kanala 5 i TV Nova BH od 21h preuzimaju stvar u svoje ruke i biraju pobednika SMS i Fejsbuk glasanja, koje  se odvija na zvaničnoj Fesjbuk stranici OVDE!


Redosled nastupa takmičara u finalu pogledajte OVDE, dok njihove nastupe u takmičenju možete da pogledate u videu ispod.

Prenos finala iz minuta u minut možete da pratite i na našem sajtu!  

Ne propustite još jednu noć za pamćenje i veče protkano emocijama i kvalitetnom muzikom u finalu „Nikad nije kasno“.

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević,
Autor: I. Ankić