Neizvesnost raste, sve je u rukama publike: Dva takmičara na tankom ledu

0A0A0758 1

Što smo bliži finalu popularnog muzičkog šoua „Nikad nije kasno“ žiri, ali i publika imaju sve teži zadatak pred sobom.

Deset neverovatno talentovanih veterana sinoć je oduševilo gledaoce Žikine emisije, a Saša Milošević Mare, Kaliopi, Dejan Petrović, orkestar „Nikad nije kasno“ i publika u studiju teška srca prelomili su ko ide dalje, direktno u naredni krug.

0A0A1290 1

Nakon njihove odluke, četiri tamičara našla su se na online glasanju na Fejsbuk stranici Nikad nije kasno, a to su Jovan Knežević, Svetlana Ceca Bulatović, Grujica Nikolić Gruja, Jasminka Dujmović.

TAKMICARI NNK SNIMANJE 09052023 FOTO MUNJA 8 ok 768x512 1

Trenutna situacija je za neke od njih vrlo neizvesna s obzirom da Svetlana Bulatović trenutno ima 37,7 posto vaših glasova, a vrlo blizu je i druga dama- Jasminka Dujmović koja je trenutno osvojila 39,3. Dva muškarca se takođe i dalje bore za opstanak, a Jovan Knežević trenutno ima 9.9 posto vaših glasova, dok se Grujica Nikolić za sada izborio za 13,1 posto glasova publike.

presek

Borba za opstanak traje do večeras, tačno u ponoć kada će se zahvaljujući vašoj odluci jedan od njih plasirati u sledeći krug takmičenja. Zato ne dozvolite da vaš favorit ne nastavi takmičanje i trk odmah na Fejsbuk kako biste dal svoj glas.

Ostalo je još malo vremena zato glasajte OVDE!

ipiccy image 32
Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović