Login/Registracija

Mina Kostić priznala šta joj bivši muž zamera u vaspitanju ćerke: „Tu je ista kao ja“ (VIDEO)

Malo ko bi poverovao da je od poslednjeg koncerta Mine Kostić prošlo čak dvadeset i tri godine, pogotovo što se pevačica, ako je suditi po fizičkom izgledu ni malo nije promenila.

-Biće ovo leto radno i paradno! Biće i koncert, u pregovorima smo. Više od dvedecenije je prošlo, ali sada se dešavaju neke nove stvari, nove pesme, novi album. Radiću sa Sofronijevićem i mnogo mi je drago zbog toga. Snimala sam ovih dana i emisije, mnogo sam umorna, ali nastavljam da radim. Rešila sam da se radi, muški gazim!- ponosno je otkrila Mina za Grand.

Na samom početku karijere mnogi tekstopisci i kompozitori su se borili za saradnju sa Minom Kostić koja je uvek ostala verna Marini Tucaković.

-Jeste, ali stvarno nisam htela da menjam. Marina mi je bila sigurna, ali nažalost nje više nema pa nema ni dobrih pesama- rekla je pevačica.

Što se privatnog života tiče i tu su sve kockice na mestu, a posebno je ponosna na svoju ćerku sa kojom ima fantastičan odnos.

-Anastasija završava osmi razred i sad sledi matura, pa srednja škola i nekako smo u spidu. Ona je htela da nosi neku svečanu haljinu ali s obzirom da slave u školi obućiće jednu moju haljinu staru dvadeset godina i patike, malo se našminka i dovoljno joj je, pa ćemo za veliku maturu da napravimo feštu- otkrila je Mina, a potom dodala:

-Nema potrebe da bacamo 500 evra na haljinu koju će jednom da obuče!

Pevačicina naslednica lepotu je povukla na majku te ne čudi što već sada udvarača ima na pretek.

– Velika je navala oko Anastasije! Inače nedavno su i Anastasija i Anđela radile revije na Fashion Week-u i zaradile prvi honorar. Svi su oduševljeni obema jer su kao bliznakinje i kao da su rođene za to. A Anastasija je potpuno moj temperament i zna da troši pare na majku. Zbog toga Igor kaže da sam je razmazila (smeh), a o momcima stvarno neću da pričam, to je navala, ali neka uživa- našalila se u razgovoru za Grand.

Kako vaspitava ćerku i šta misli o svojim ljubavnim greškama saznajte u videu ispod:

BONUS VIDEO:

POGLEDAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović