Login/Registracija

Takmičarka na sceni ronila krokodilske suze: „Nemoj da se predaješ“

Još jedna devojka na veliku Grandovu scenu došla je sa snovima i očekivanjima čak iz Nemačke u kojoj inače živi. U pitnju je sedamnaestogodišnja takmičarka iz Študgarta Ines Senjić koju su tokom nastupa iz bekstejdža podržali roditelji.

Ova devojka po prvi put u životu stala je na scenu, a prvu pesmu koju je otpevala bila je „Javi se oteraj tugu“, međutim nakon ove pesme od glasova nije bilo ni traga ni glasa.

Nakon što je Ines zapevala hit Aleksandre Prijović prvi glas dao joj je Aleksandar Milić Mili, a za to vreme Đorđe David pravio je selfije.

Nanko što je otpevala svoje pesme, takmičarka je osvojila dva glasa što je bilo nedovoljno da nastavi takmičenje, a takmičarka se zbog toga veoma razočarala, te je bila na ivici da zaplače.

-Još jedno godinu dve i biće to top – rekla je takičarki Ana Bekuta koja se jedva suzdržavala da ne pusti suze.

Rano je, još si mlada – dodala je Marija.

Nemoj da se predaješ, samo napred.Imaš talenat, pevaj, pevaj i biće to super- poručila je takmičarki Snežana Đurišić koja je nakon njenih reči zaplakala.

Bilo je lepo, nisi dobila panik taster. Nisi ni kriva što si mlada, svi bi voleli da su mladi kao ti. Neće ti pobeći ova scena – pokušala je da uteši takmičarku Sanja Kužet.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk