Login/Registracija

„Mnogo mi nedostaje mama“: Nathalie Prijović na ivici plača, nije se nadala da će takmičenje ovoliko da traje

0A0A4454

Nathalie Prijović, rokerka iz Kovina izazvala je veliku pažnju na Jutjubu gde su veoma gledana njena prethodna gostovanja.

Veteranka je tokom učešća doživela veliku porodičnu tragediju, ali je nastavila dalje. Naime, ona je početkom godine izgubila supruga koji je sebi oduzeo život.

0A0A4459

Ona je uspela da prevaziđe sve probleme i sada je fokusirana na ćerke koje su joj velika podrška.


– Ima svašta, reakcije su uglavnom dobre, ima uvek i loših komentara, ali nisu bitni. Baš sam zadovoljna, jer ovo nije ono što sam sanjala – da ja budem u finalu. Srećna sam jer sam neko ko je jako povučen, tako da sam jako zadovoljna uspehom – rekla je Nathalie.

0A0A4458

Kada je izašla na scenu, stiglo je pitanje od Mareta šta će da otpeva.

Nastavljamo u istom stilu, Bilie Idol i pesma Rebel Yell – rekla je Nathalie, a onda je razgalila sve u studiju.


Želim nešto da kažem, nisam očekivala da će toliko trajati sezona. Već neko vreme treba da odem u Francusku da vidim majku, mnogo mi nedostaje. Pošto je ona moj najveći fan kao svaka majka, moram da joj uputim ove reči – izjavila je Prijovićeva, koja je onda zapevala.

0A0A4445

– Velki pozdrav i za tvoju mamu, ne mogu da opišem sa kakvom radošću sam ovo slušao, energiju ste uspeli da prenesete na sve nas. I Žika i ja pevamo i sviramo sve živo, ali smo u duši rokeri – otkrio je
Željko Samardžić.

– Nathalie, od mene imaš veliki plus, zaista si me oduševila, kao i orkestar – rekla je Tanja Savić.

0A0A4473


Saša Miliošević Mare je potom uputio možda čak i najjaču želju za ovu takmičarku.

– Definitivno si format koji prevazilazi standardne okvire, siguran sam da bi tvoe pevanje bilo gde izazvalo reakcije kao ovde. Želim ti da imaš karijeru kao tvoja prezimenjakinja iz drugog žanra. Želim ti da budeš Prijovićka u pop-rok muzici – rekao je Mare.

Nathalie je istaka koliko voli muziku koju izvodi, i zahvalila se orkestru.

Foto: Z.K.Munja/Filip,
Autor: Grand