Login/Registracija

„Na ovaj način želim da joj se zahvalim“: Edvin Husarić posvetio pesmu posebnoj osobi, veteran na ivici suza

0A0A4421

Edvin Husarić iz Srebrenika drugi je takmičar koji se predstavio žiriju, i otpevao je pesmu koju je posvetio svojoj majci.

Kako je veteran istakao pred sam nastup, njegova majka je nekada u mlaosti pevala, ali je karijeru prekinula zbog porodice. Sada je iskoristio priliku da joj se zahvali na svemu što je učinila za njega.

0A0A4442

– Moja majka ovo doživljava dvostruko. Ona se nekad bavila muzikom, a zbog ljubavi je prekinula karijeru, udala se, rodila mene i posvetila mi život. Na ovaj način želim da joj se javno zahvalim – rekao je Edvin i otpevao pesmu „Svako živi kako zna i ume“.

0A0A4433

Edo je kao i do sada bio na visini zadatka, a sudeći prema komentarima žirija ovo je bio još jedan u nizu dobrih nastupa.

– Što se tiče tvog odabira pesme, divna je, evo ja je prvi put čujem. Baš si me raznežio jer si pesmu posvetio majci, ja je sada posvećujem i svojoj majci i svim majkama. Divan si – rekla je Tanja.

0A0A4427 1

– Nisam našao nijednu grešku, hteo sam da pohvalim Edu što je hrabro ponovo izveo pesmu koja nije opšte prihvaćena i poznata. Drago mi je i znam da bi Šabanu bilo drago da može da je čuje – rekao je Mare, dok je Željko Samardžić izneo niz pohvala na račun Edvinovog pevanja.Foto: Z.K.Munja/Filip,
Autor: Grand