Login/Registracija

Nakon romantične prosidbe, pevačica potvrdila: „Ništa od SVADBE ove godine“

U moru loših vesti sve je iznenadila ona da se Danica Krstić, pevačica i nekadašnja članica grupe „Balkanika“ verila sa dugogodišnjim dečkom koji je inače stomatolog. 

Kako je nakon veridbe logičan korak svadba, za Grand Online pevačica je otkrila da do nje ipak neće doći. Bar ne ove godine zbog situacije sa pandemijom korona virusa. 

– Nije da smo antivakseri ali nismo se vakcinisali, smatrali smo da smo zdravi, mladi i jaki. Ali nismo hteli ograničenja u broju zvanica ili vremenska ograničenja, već da bude onako kako smo hteli, i da traje koliko želimo – izjavila je Danica za Grand Online i dodala da će na tanene naredne godine razmišljati o velikom svadbenom veselju. 


Podsetimo, pevačicu je dečko zaprosio na njen rođendan, a umesto logičnog odgovora „da“, toliko se zbunila da mu je odgovorila „ne“.

– On je želeo da me zaprosi pred društvom, kao kad se budemo svi skupili pa da proslavimo moj rođendan. Međutim shvatio je da ja ponekad imam malo čudne reakcije, rekao mi je da nije mogao da izdrži i da mu je bilo sigurnije da to uradi kad smo nas dvoje sami nego pred ljudima. Da se ja ne bih onesvešćivala, plakala ili da ga ne bih izenenadila nekim odgovorom, čak mu je i to bili na pameti… Ja sam ga pitala „Kako si došao do tog zaključka da bih ja tebi možda rekla ne?“ – ispričala je Danica kroz smeh, a sve detalje romantične prosidbe pogledajte u videu.

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić